ARKEA ALLERGISESTA REAKTIOSTA HAMMASHOMMIIN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Heipä hei uusi viikko – mukavaa, että olet täällä! Viime viikko oli melkoista tarpomista alusta loppuun ja tuntui, että etenkin arkiviikko mateli tavallista hitaammin. Saattoi kyllä olla, että odotin niin kovasti Matin syntymäpäiväviikonloppua, että arkipäivillä tuntui mittaa olevan tavanomaista enemmän. Kun jotakin tapahtumaa oikein odottaa malttamattomana tuntuu siltä, että kellonviisarit eivät liiku mihinkään suuntaan!

Viime viikolla pistettiin myös kroppaa kuntoon sillä seurauksella, että koko viikko kului enemmän tai vähemmän kipuillessa. Keskiviikkona jatkui hammaslääkäriprojektini, kun poistetun viisaudenhampaan vieressä ollut hammas paikattiin. Se viisurikiusankappale kun oli ehtinyt ilmeisesti aiheuttaa vielä kaiken kukkuraksi reiän vieressään majailevaan poskihampaaseen. Mitä tästä opimme? Loputkin viisaudenhampaat poistatan mahdollisimman nopeasti, jotta ne eivät ehdi tehdä laajempaa vahinkoa. Nyt hammaslääkärikäynnit saa kuitenkin unohtaa hetkeksi ja seuraava kirurginen poisto tehdään sitten vasta ensi vuoden puolella. Nyt fiilis on tosin äärimmäisen hyvä, kun kovalla tsempillä peittosin hammaslääkärikammoani ja otin tätäkin projektia niskasta kiinni.

Samaan syssyyn kävin vielä ottamassa torstaina influenssarokotteen, joka olikin sitten muutaman päivän mittainen operaatio. Sain heti rokotteen jälkeen pistoksesta koko olkapäähän ja olkavarteen levinneen allergisen reaktion ja muutaman päivän ajan käsi oli kainaloa myöten niin kipeän kuumottava ja turvonnut, että mistään ei tullut mitään. Konsultoin tietysti terveyskeskusta asiasta ja tiedustelin pitäisikö asiaan reagoida jotenkin, mutta ilmeisesti tämä voi joillekin olla täysin normaalia ja ohjeeksi sainkin vain syödä buranaa ja antihistamiinia sekä sivellä ihoärsytyksen kohdalle kortisonivoidetta. Jäin miettimään olisiko aiheellista kuitenkin jatkoa ajatellen suunnata allergiatesteihin, jotta vastaavia reaktioita voisi välttää. Onko jollakin teistä kokemusta vastaavanlaisista reaktioista rokotuksen jälkeen?


| kengät | PALMROTH ORIGINAL /*saatu   | farkut | MONKI    | takki | H&M    | huivi | H&M


Nyt tällä suunnalla otettiin uusi viikko vastaan taas hymyssä suin ja kuinka fiiliksissä voikaan ihminen olla siitä, että tällä viikolla kalenteri käännetään joulukuun puolelle. Viimeistään silloin on lupa kääntää jouluvaihde päälle ja aloittaa vuoden lempparijuhlaani valmistautuminen. Koska virallista joululomaa en vietä, täytyy kalenteriin merkitä jo hyvissä ajoin aikaa _ihan vaan rentoutumiselle_. Aion pitää huolen siitä, että ehdin Joulutorin maanmainiolle riisipuurolle kerran jos toisenkin, aion raahata Matin joululeffoja katsomaan leffateatterin penkkiin ja nähdä ystäviäni ajan kanssa mahdollisimman paljon.

Ja hei, eilen pystytettiin meille kuusi! Koristeet jätettiin vielä laittamatta, mutta kuusen valot sytytettiin juhlallisesti Matin synttäreiden kunniaksi. Kyllä, Joulu-Noora on herännyt.


Posted in muoti and tagged by NOORA.