ARKIKUVA 46/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Viikon 46 perjantaina, 15.11.

Missä kuva on otettu? Oman kotimme olohuoneessa. Testasin kuinka hankkimani ihana penkki soveltuu tasona käytettäväksi ja kappas, se on siinäkin roolissa täydellinen. Hyvää kannatti kyllä odottaa ja metsästää.

Mitä kuva esittää? Pakkailin eräille rakkaille pikkuneideille paketteja viikonloppua varten. Samalla kävin läpi varastossa olevia pakkausmateriaaleja joulua silmällä pitäen. Olen todella kova kierrättämään lahjapapereita, -naruja ja -pussukoita, ja kauniiden lahjapakettien tekeminen onkin minulle yksi joulunajan rentouttavimmista puuhista. Nyt materiaalit ovatkin valmiina tositoimia varten. Tällä kertaa paketit kuorrutettiin kuitenkin vaaleanpunaisella ja söpöydellä.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Olin hymy huulilla, hyvällä mielellä, viikonloppua innokkaasti odottaen. Vannoutuneena Parikka-fanina olen ostanut kerran jos toisenkin pikkuisille ensikengiksi pupuja ja töppösiä ja olinkin melko varma siitä, että paketit ilahduttavat tässäkin tapauksessa saajiaan. Lahjoja pakkaillessa alkoi olo tuntua myös hitusen jouluisemmalta. Jouluoloon ei siis tarvittu kuin muutama rulla lahjapaperia ja -nauhaa. Alkoi taas muistua mieleen kuinka ainutlaatuinen ajanjakso onkaan keskellä pimeää marraskuuta alkamassa.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.