ARKIKUVA 45/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu perjantaina 8. marraskuuta puoli kuuden aikaan illalla.

Missä kuva on otettu? Meidän eteisessämme. Matti nappasi kännykällään kuvan, kun olin kuulemma niin iloisen näköinen. No, niin kyllä näytän olleenkin!

Mitä kuva esittää? Kuten näkyy, olin aivan pähkinöinä innostuksesta ja jännityksestä. Olin juuri suuntaamassa tätini luokse kisakatsomoon. Tätä päivää oli odotettu! Serkkuni Emilia osallistui Say Yes to the Dress-ohjelman Suomen versioon, ja päätimme porukalla katsoa jo ennakkoon jakson dplaystä. Olen aina rakastanut tuon ohjelman amerikkalaista versiota ja ennen kaikkea odotin jo niin innolla, että näkisin Emilian hääpuvussaan.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Emilia pyysi kesällä minua mukaan ohjelman kuvauksiin, mutta valitettavasti töiden vuoksi jouduin kieltäytymään tästä kunniasta. Asia on kaivanut mieltäni siitä lähtien, sillä tietysti olisin halunnut olla Emilian tukena ja apuna tärkeällä hetkellä. Empun mukaan lähti kuitenkin huipputiimi, ja mikä parasta, nyt pääsin itsekin tv:n välityksellä näkemään, minkälaiseen lopputulokseen Emilia päätyi. Jakso tuli TV5:ltä ulos maanantaina, ja sen uusinnat pyörivät ahkerasti, joten nenäliinat esiin ja tv:n ääreen!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.