TYYLIKÄSTÄ KIERRÄTYSTÄ : TÄÄLTÄ LÖYDÄT SECOND HAND-AARTEITANI!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

| Myyntijakso sekä kuvissa oleva mekko saatu veloituksetta / MIELA DESIGNROOM & MIELA PRELOVED |

Muistatteko vielä ne keväällä Miela Designroomista saamani Kaikon haalarit, jotka ovat näkyneet blogissani ja sosiaalisen median kanavoissani niin monta kertaa, että en enää itsekään ole pysynyt laskuissa? Moni varmasti tietää heti mistä puhun. Nuo haalarit ovat oiva esimerkikki tuotteista, joita Miela Designroom myy. He panostavat laatuun, monikäyttöisyyteen, ajattomuuteen ja ennen kaikkea, mieluisuuteen. Miela on yksi Tampereen kirkkaimmista helmistä, myymälä, johon kannattaa matkata kauempaakin vaikkapa joululahjaostoksille. Kun ovesta astuu sisään, tietää välittömästi tulleensa paikkaan, jossa asiakasta arvostetaan ja rekeillä riippuvat vaatteet sekä hyllyillä olevat asusteet on huolella, sydämellisesti valittu.

Näin ollen olikin helppo vastata kyllä, kun Mielan tytöt kysyivät, josko haluaisin esitellä teille myös Miela Preloved-konseptia. Melkoisena kirppiskeijuna innostuin tästä välittömästi. Niinpä pakkasin kassiin omia vanhoja aarteita, jotka etsivät uutta kotia ja kiikutin ne Mielaan hinnoiteltuina. Kyllä, luit oikein. Nyt Miela Designroomin yhteydessä on myös second hand-tuotteiden osasto, jonne sinäkin voit viedä tavaroitasi myyntiin ja valita kahdesta palvelupaketista sen sinulle paremman vaihtoehdon. Tuotteet asetellaan Mielan tyttöjen toimesta kauniisti esille odottamaan uusia omistajiaan ja myyntijakso kestää aina kuukauden ajan. Tyylikästä kierrätystä, sanoisin! Oma myyntijaksoni alkaa tänään, joten jos olet vuosien saatossa iskenyt silmäsi esimerkiksi tähän villakangastakkiin, näihin Parikan pörrötossuihin tai tähän syksyisen vihreään mekkoon, kannattaa suunnaksi välittömästi ottaa Hämeenkatu 20. Siellä aarteeni odottavat sinua!

| mekko | LIL JO & VILJA /*saatu 
| korvakorut |
H&M   | trikoot  | BIANCANEVE   | kengät | TIMBERLAND

Kiitokseksi yhteistyöstä sain Mielalta lahjaksi tämän hurmaavan syksynkeltaisen mekon, joka kuvissa on ylläni. Mikä hienointa, Mielan kautta tutustuin ja ihastuin välittömästi mekon takana olevaan brändiin, joka oli minulle entuudestaan tuntematon. LIL JO & VILJA onkin siis uusi, suomalainen lasten- ja naistenvaatemerkki, jonka tuotteet valmistetaan omassa ompelimossa Turussa sekä paikallisilla alihankkijoilla. Ette uskokaan, kuinka ihanalta tämän mekon sisuksissa oleskeleminen tuntuu! Mekko ei tarvitse kaverikseen kuin nilkkurit ja paksut sukkahousut, ja se yllään voi suunnata arkeen tai juhlaan.

Tämä onkin yksi Mielan parhaista puolista; jaksoittain vaihtuvat brändit pitävät huolen siitä, että rekeiltä löytyy uusia ihastuttavia tuttavuuksia ja nyt siis myös tosiaan second hand-herkkuja. Miela tekee Tampereesta taas entistä ihanamman paikan asua. Käyhän sinäkin visiitillä.


Posted in muoti and tagged , by NOORA.