MUN ISKÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

M U N   I S K Ä

Mun iskä on todella puhelias. Hänen seurassaan ei hiljaisia hetkiä tule ikinä vastaan. En tunne sosiaalisempaa tyyppiä kuin hän. Iskä jää aina suustaan kiinni ja tuntemattomatkin alkavat höpötellä hänelle esimerkiksi kassajonossa. Aina kun olo on sellainen, että kaipaisi vähän rohkeutta esimerkiksi uusia ihmisiä tavatessa, laitan iskä-vaihteen päälle. Silloin selviän itsekin smalltalkista erinomaisesti.

Mun iskällä on kummallinen tv-ohjelmamaku. Iskä seuraa Rekkakuskeja jäältä Hengenvaaralliseen saaliseen ja monesti, kun iskä aloittaa lauseensa ”Katoitko eilen telkkarista, kun..”, vastaukseni on yleensä ”No en!”.

Mun iskä auttaa aina. Meidän perheessä autetaan mahdollisuuksien mukaan toisia ja toisten hyvinvointi laitetaan jopa oman edelle.  Jos toinen tarvitsee kyydin vaikka keskellä yötä lentokentälle, joku auttaa aina. Useimmiten meidän iskä.

Mun iskä vastaa _aina_ puhelimeen, eikä hänen puhelimensa ole ikinä äänettömällä. Siksi iskä löytyykin puhelimeni yhteystiedoista nimellä ICE Iskä. Jos jotain sattuu, tiedän, että iskä jos joku on aina puhelimen päässä.

Mun iskä tunnistaa automerkit suurin piirtein pelkän perävalon perusteella ja tätä taitoa tai kiinnostusta en todellakaan ole häneltä perinyt.

Mun iskä on nykyään myös vaari. Tämä uusi titteli aiheuttaa välillä naurunpyrskähdyksiä, kun sanon toisinaan itsekin siskontytön läsnäollessa iskää vaariksi, kun selitän jotakin pikkuiselle.

Mun iskä on kuulemani mukaan myös erinomainen appiukko. Matin sanoin: ”Hänellä on käynyt lottovoitto appivanhempien suhteen”. Tässä appiukossa bonuspuolia on myös se, että hänen puoleensa voi kääntyä jos tarvitsee apua lampun asentamisessa tai kaipaa lainaan porakonetta.

Mun iskä on henkilö, joka soittaa mulle ehdottomasti perheenjäsenistäni useimmiten. Vaikka jaammekin päivittäin hyvin meluisan työhuoneen.

Mun iskä on myös paljon muuta, mutta ennen kaikkea hän on maailman paras iskä.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.