ARKIKUVA 43/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Sunnuntaina, 27.10. Talviaikaan siirtyminen edeltävänä yönä aiheutti sen, että meillä lounasta syötiin jo 10.20.

Missä kuva on otettu? Laitoimme Matin kanssa kotipihaa syyskuntoon.

Mitä kuva esittää? Kuvassa on puuhasteluburgeri ja taustalla syksyinen projektini. Kävimme hankkimassa Tokmannilta ruukkuihin uudet syyskasvit ja samalla nappasimme take away’nä Mäkkäristä burgerit matkaan. Samalla taisimme syödä myös tämän vuoden viimeisen pihalounaan, joka maistui paremmalta kuin mikään pitkiin aikoihin.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Olin äärimmäisen tyytyväinen ahkeraan aamuumme. Kuvauskeikkaa lukuunottamatta sunnuntaimme kului kotitöitä tehden ja saimme aikaiseksi paljon. Arjessa ne kotihommat kerääntyvät aina syystä tai toisesta ärsyttäväksi kasaksi ja mitä enemmän niitä pääsee kertymään, sitä vaikeampaa on ottaa härkää sarvista. Nyt voimme kuitenkin taputtaa itseämme olalle, pihahommat on tämän syksyn osalta taputeltu.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.