KUINKA HAASTAVAA TÄYDELLISEN TALVITAKIN LÖYTÄMINEN OLIKAAN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Kuinka vaikeaa yhden ulkoilutakin ostaminen voikaan olla!

Kriteerejä minulla toki oli paljon, mutta en muista koska viimeksi olisin hikoillut sovituskopissa vaatemeren ympäröimänä yhtä paljon kuin parisen viikkoa sitten metsästäessäni itselleni takkia. Varsinaista takkipulaa ei omassakaan vaatekaapissani ollut, mutta sieltä puuttui kokonaan takki, joka soveltuisi sporttisempaan ulkoiluun ja pitäisi jonkin verran vettäkin. Olen tehnyt viime aikoina takkihankintoja monikäyttöisyys mielessäni, mutta suurin osa niistä ei kelpaa millään tavalla esimerkiksi sateiselle syyslenkille. Sen lisäksi, että uuden hankinnan tulisi pitää vettä, sen tulisi myös suojata tuulelta, sisältää isoja taskuja ja hupun sekä tietenkin olla väriltään sellainen, että minut lenkkipolulta bongaa kauempaakin.

| takki | DIDRIKSONS   | housut |  ADIDAS   | kengät | SOWHAT

Päädyin lopulta sovittelemaan Intersportiin ystäväni Iinan suosituksesta Didriksonsin takkeja ja kuinka ollakaan, tämä Bliss Parka W sattui juuri sopivasti olemaan -40% alennuksessa. Jos totta puhutaan, kannoin sen sovituskoppiin ensin mustana, kunnes Matti muistutti, että eikös minun pitänyt valita tällä kertaa jokin hieman pirteämpi väri takkiini. Enkä hetkeäkään ole katunut, että päädyin lopulta punaiseen!

Nyt loppui siis tekosyiden keksiminen. Kun varusteet ovat kunnossa, ei auta muu kuin ponkaista lenkille lokakuun pimeyteen. Olen tosin innostunut uudesta takistani niin, että olen käyttänyt sitä ahkerasti muutenkin. Taisikin käydä niin, että vihdoin ostin takin, joka soveltuu ennen kaikkea ulkoiluun, mutta samalla sen voi heittää ylle myös töihin lähtiessäni. Tätä kutsuisin win-win-situationiksi.


Posted in muoti and tagged by NOORA.