ARKIKUVA 42/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu syyslomallani, keskiviikkona 16.10., Helsingin aamuvilskeessä yhdeksän aikaan.

Missä kuva on otettu? Tapasimme Iinan kanssa Vanhassa Kirkkopuistossa ennen suuntaamistamme samaisena aamuna järjestettyyn pr-tapahtumaan.

Mitä kuva esittää? Minä ja ystäväni Iinahan se siinä. Olemme tämän vuoden aikana nähneet varmaankin alle viisi kertaa, joten nyt jos koskaan oli yhteiskuvan aika. Kuvailtuamme ensin asuja, viritimmekin Olympuksemme tositoimiin ja napsimme pari yhteiskuvaa wifin välityksellä. Kuva on harvinaisen onnistunut, sillä historia on osoittanut, että meidän yhteiskuvistamme onnistuu korkeintaan noin 2%. Höpötämme ja liikumme kuvissa aina niin, että aina vähintään jompikumpi on blurraantunut kuvassa.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Olin innoissani juuri alkaneesta syyslomasta, ja aikaisesta aamuherätyksestä huolimatta, junailu Helsinkiin oli täydellistä ohjelmaa ensimmäiselle lomapäivälle. Tajusimme Iinan kanssa vasta edellisenä päivänä, että olemme menossa aamulla samaan pr-tapahtumaan, joten tällaiset ex tempore-asukuvatreffit sopivat aikatauluun täydellisesti. Sen lisäksi, että pääsimme nopeasti vaihtamaan kuulumiset, molemmille tallentui kameralle materiaalia blogia varten. Iinasta ottamani kuvat voit käydä kurkistamassa täältä!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.