ARVONTA : VOITA ESSENCEN SUPERSUOSITTU JOULUKALENTERI

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Instagram-profiilissani käynnistyi tänään arvonta, jonka suosio vei minulta niin jalat alta, että päätin tuplata mahdollisuutenne voittaa. Kyseessä on tietenkin essencen himoittu must have-kosmetiikkajoulukalenteri! Kävin hankkimassa vielä toisen kalenterin arvottavaksi ja se arvotaan kiitokseksi teidän ihanien seuraajien kesken täällä blogin puolella.Tsekkaa osallistumisohjeet alta ja naputtele kommentti mukaan arvontaan!

Osallistumisohjeet:

[ 1 ] Jätä kommentti tämän postauksen kommenttiboksiin 27.10. klo 19.00 mennessä. Palkinto ei ole sponsoroitu. Sähköpostisi näkyy vain minulle.

[ 2 ] Kalenteri (1 kpl) arvotaan kommentinsa jättäneiden kesken sunnuntai-iltana ja voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Mikäli voittaja ei ole toimittanut osoitetietojaan palkinnon lähettämistä varten 31.10. mennessä, palkinto arvotaan uudestaan.

[ 3 ] Tuplaa mahdollisuutesi voittaa osallistumalla myös Instagram-profiilissani käynnissä olevaan arvontaan. Myös Instagramin puolella arvotaan samainen kalenteri osallistuneiden kesken.

EDIT: // OSALLISTUMISAIKA ON PÄÄTTYNYT JA KALENTERI ON ARVOTTU: Voittaja jätti postaukseen kommentin nimimerkillä Lea, ja häneen on oltu sähköpostitse yhteydessä.

Essencen joulukalenterit ovat vuosi toisensa jälkeen todella haluttua tavaraa, joten suosittelen lämpimästi suuntaamaan lähimmälle myyntipisteelle, jos kalenteri on vielä haaveissasi. Kaukajärven Tokmannin kassa kertoi jo eilen, että kalentereita on mennyt hurja määrä kaupaksi, ja ei ole ollenkaan varmaa, että niitä saataisiin enää lisää myyntiin. Kannattaakin tsekata saatavuus esimerkiksi Tokmannin verkkokaupan kautta ennen kuin suuntaa ostoksille.

Onnea arvontaan – kokemuksesta voin kertoa, että tämä kalenteri tekee joulun odottamisesta jopa entistä mukavampaa!


Posted in kauneus and tagged by NOORA.