UNELMAHUPPARIN NELJÄ NAAMAA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


TAKKI MONKI  FARKUT MONKI  TENNARIT NLY SHOES  HUPPARI ZARA   AURINKOLASIT IVANA HELSINKI  KORVAKORUT MONKI


Mikä vaatekappale on viimeksi saanut teidät ihastumaan siihen korviaan myöten niin, että se on ollut pakko kiikuttaa kassalle? Minulle kävi niin tämän hupparin kanssa, kun kävin Zaran verkkokaupassa katsomassa miltä Zaran Women in Art-mallisto näyttää. Kamppailin itseni kanssa pitkään ennen kuin tilasin puseron, sillä huomaan hankkivani nykyään miltei kaiken secondhandinä. Lopulta printin mimmit veivät kuitenkin sydämeni niin, että olisin jäänyt katumaan jos en hupparia olisi itselleni hankkinut. Olkoon tämä tsemppipalkinto hammaslääkäripelon voittamisesta – paljon mukavampi on ollut parannella leikkausvaivoja tämä huppari yllään!

Mallistoon on suunnitellut erilaisia printtejä muun muassa kuvittaja Laura Laine ja Zoe Hawk, mutta minä en saanut silmiäni irti Abi Castillon designeista. Etenkin malliston huppari tuntui jotenkin niin omalta, että en voi kuin todeta, että onneksi olin niiden onnekkaiden joukossa, jotka hupparin nappasivat verkkokaupasta itselleen. Hupparit myytiin nimittäin hetkessä loppuun. Paita on vilahtanut muutaman kerran instani kuvissa ja storyissa ja olen saanut teiltäkin valtavasti siitä kyselyjä ja huomasinkin, että toinen setti huppareita tuli myyntiin tällä viikolla, mutta sekin myytiin yhtä nopeasti loppuun. Eli kannattaa olla valppaana jos haluaa haalia hupparin kaappiinsa!

Mutta mitäpä teidän sunnuntaihinne kuuluu? Oma oloni alkaa nyt olla täysin kivuton ja sain maajussini jo eilen maatöistä kotiin. Olo on siis yhtä vaaleanpunainen kuin rakas Monkin pörrötakkini. Edessä on siis sateinen vapaapäivä, jolle olemme tehneet mukavia suunnitelmia. Perinteisiin kuuluu kalamarkkinoilla käyminen ja yritän löytää herkkujen joukosta jotain, jota voisin suuhuni laittaa. Hankalinta viisaudenhampaanpoistamisessa on ollut ehdottomasti tämä ruokavalion rajoittaminen – smoothiet ja jugurtit alkava tulla jo korvistakin ulos! Mutta markkinoita en suostu skippaamaan.

Viettäkäähän ihana sunnuntai ja nautiskelkaa olostanne. Älkää antako sateen häiritä ja ottakaa syyskuun viimeisestä sunnuntaista kaikki irti! <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.