SYKSYBINGO – KUMPI VAI KAMPI?

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


HOUSUT CALVIN KLEIN   HUPPARI TOMMY JEANS


Kumman sä valitsisit?

Kynttilät vai valaisinsarjat : Sekä että. Nautin siitä, että pöydällä palaa illanhämärässä muutama tuikkukynttilä kipoissaan, mutta ihan yhtä lailla koen, että erilaiset valaisinsarjat tuovat pimeisiin iltoihin tunnelmaa. Odottakaahan vaan, kun pääsen koristelemaan pihamme jouluvaloilla!

Pihlaja vai vaahtera : Vaahtera. Pihassamme kohoaa komea vanha vaahtera, jonka lehdet ovat viimeisen viikon aikana vaihtaneet väriään vihreästä kullankeltaisiksi. Saatan tosin olla eri mieltä puun komeudesta siinä vaiheessa, kun lehdet putoavat maahan ja meikäläinen joutuu haravointihommiin.

Kaulaliina vai pipo : Yksi varmimmista syksyn merkeistä on se, kun kiskaisee kaulansa lämmikkeeksi nahkatakin kaveriksi huivin esiin kaapista. Pipoihin siirryn yleensä vasta marraskuun paikkeilla.

Vaahtokylpy vai metsäretki : Toiset viihtyvät syksypimeillä mieluummin kotinurkissa, kun taas toiset lähtevät metsään samoilemaan ja ihastelemaan kaunista luontoa. Koska meiltä ei löydy kylpyammetta, enkä ole oikein metsäihminenkään, jään välimaastoon ja valitsen todellisen bloggaajaklassikon; uusi kirja, viltti, sohvannurkka ja kuppi kaakaota.

Ruskea vai viininpunainen : Huomaan, että uusi vuodenaika muuttaa jopa värimieltymyksiäni ja pukeudun alitajuntaisesti syksyisempiin sävyihin. Valitsen viininpunaisen, koska ruskea ei kuulu vaatekaappini värimaailmaan kovin tiiviisti ja näyttäviä värejä en syksyn tullen halua kuitenkaan unohtaa.

Äkkilähtö lämpimään vai vesisade : Vastaan vesisade. Joskus oikein kaipaan elämääni sadepäiviä, jolloin on lupa kuunnella sateenropinaa villasukat jalassa kotosalla. Syksyn sateissa on kaiken kukkuraksi aivan oma tunnelmansa verrattuna kesäsateisiin. Toisinaan kokonainen sadepäiväkin voi olla ihanaa luksusta arkeen, kun vaan suhtautuu siihen oikein. Laittamalla aamulla kumpparit jalkaan.

Villasukat vai sukkahousut : Ehdottomasti villasukat ja erityisesti muorin tekemät villasukat! Sukkahousut ovat tosin syksyisin välttämätön pakko jos haluaa käyttää mekkoja pidemmälle syksyyn, mutta syyspäivä ilman villasukkia on jo melkoinen haaste allekirjoittaneelle.

Kalenterinlehti kääntyy jo ensi viikolla uutta kuukautta kohti – toistaiseksi syksy on ajatuksena tuntunut oikein hyvältä. <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.