UNBOXING : ESSENCEN SYKSYN UUTUUDET (+ARVONTA!)

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

*Postauksessa esitellyt tuotteet blogin kautta saatu.

Ei varmaankaan yllätä ketään, että tämä essence fangirl-87 hihkui ääneen availlessaan saamaansa pr-lähetystä, joka kätki sisäänsä essencen syksyn uutuuksia – tässä brändissä on hinta, laatu ja tuotteiden ulkoasu niin kohdillaan, että en ymmärrä kuinka essence edes pystyy tuottamaan markkinoille jatkuvasti toinen toistaan upeampia tuotteita! Tälläkin kertaa eritoten luomiväripalettien ulkoasu sai sydämeni pamppailemaan ja värisävyjen kirjo oli jälleen niin laaja, että sävymaailmoja täytyy pian päästä testaamaan. Paletin lisäksi haluan kertoa teille myös muista suosikeistani ja ohjaan teidät samalla instaprofiilini puolelle, jossa setti uutuustuotteita etsii myös uutta kotia arvonnan merkeissä. Nyt sinullakin on mahdollisuus päästä siis uutuuksiin käsiksi!

Ensimmäisenä testiin pääsi tuo iso, 16 eri sävyä sisältävä Epic Sunset-luomiväripaletti, josta löytyy sävyjä niin arki- kuin juhlameikkejäkin varten. Tämä paletti tullaan taatusti myymään nopeasti loppuun kauppojen hyllyiltä, joten olehan valppaana, mikäli haluat sen itsellesi. Suosikkisävykseni nousi luomillani näkyvä vaaleanpunainen, jota maustoin ripauksella kullanhohtoa. Tämä paletti kiilasi heti palettisuosikkieni kärkipäähän. Ja hei, voisiko paletti olla enää yhtään kauniimpi?!

Seuraavaksi suosikkieni joukkoon tiensä löysi tuo näppäränkokoinen, pehmeästi levittyvä ja puuterimainen korostustuote. Tuote taikoi poskipäille juuri sopivasti hehkua syyslookeja ajatellen ja ihastuin kovasti sen koostumukseen. Lempparikorostuspuuterini ovat tätä ennen olleet osa isoja paletteja, joten tämän löydön myötä meikkipussiini tulee hieman lisää tilaa.

Kristallihippusia huulipunassa? Kyllä kiitos! Ylläolevassa kuvassa näkyvä puna vaihtaa huulilla väriään pH-arvosta riippuen joko vaaleanpunaiseksi tai purppuraiseksi. Omalla kohdallani lopputulos oli huulilla hennon pinkki ja kokonaisuutena huulipuna oli hylsyä myöten sellainen herkku, jota ei edes malta jättää käyttämättä.

Muistithan tehdä lukiessasi samalla ostoslistaa? Norppa vinkkaa kirjaamaan listalle siis ainakin Epic Sunset-paletin, Crystal-punan ja highlighter-napin, loput suosikeistani löydät Instagramin puolelta ja samalla myös sinulle tarjoutuu mahdollisuus voittaa essenceä meikkipussiisi. Ja nyt tarkkana jos jokin uutuuksista sai silmäsi muuttumaan sydän-emojeiksi, uutuudet saapuvat syyskuun lopun ja lokakuun alun aikana kauppojen hyllyille!

 


Posted in kauneus and tagged by NOORA.