ARKIKUVA 37/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu 13. perjantaina, joka omalla kohdallani oli tällä kertaa kaikkea muuta kuin epäonnenpäivä.

Missä kuva on otettu? Kuva on otettu Primessä, täällä Tampereella.

Mitä kuva esittää? Tilannehan voi näyttää jopa hieman kummallisen koomiselta, mutta toisinaan hyvän valokuvan saaminen edellyttää jopa tällaisia asentoja ja useamman eri assistentin apua. Sain kunnian toimia toistamiseen Prime Goes Balmain-malliston kuvaajana, ja mallina toimineen Maijun hiukset piti kuvaa varten saada lentelemään vauhdikkaasti. Niinpä Umppu tarttui fööniin ja pötkötteli mallin alla, samalla, kun Maiju heilautteli hiuksiaan. Voin kertoa, että lopputuloksesta tuli melko vauhdikas!

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Olimme jo kuvausten loppusuoralla ja muistikortille oli tallentunut jo lukuisia ihania lookeja. Olen kuvaustilanteissa aina fiiliksissä ja omalla mukavuusalueellani, joten mielessä pyöri lähinnä se, kuinka saisimme tämänkin lookin tallennettua parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä oli huiman hyvä ja tuttu tiimi tekemässä duunia, joten tällaisessä porukassa työntekokin on joka kerta tehokkaan puurtamisen lisäksi myös hauskaa.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.