MITÄ KUULUU?

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


FARKUT H&M   KENGÄT SOWHAT VAMSKO
HUPPARI GINA TRICOT   DONITSI GLITTER

KUVAT: VEERA KORHONEN / TYYLIÄ METSÄSTÄMÄSSÄ


Kiitos hyvää, kiitos kysymästä!

Kolmas työpäivä loman jälkeen takana, ja arjen voisi todeta jälleen alkaneen. Aluksi tuntui siltä, että työrytmiin mukaan hyppääminen olisi loman jälkeen vaikeaa, mutta nyt arki rullaa jo niin vauhdikkaasti omassa rytmissään, että loma on enää muisto vain. Tosin äärimmäisen hyvä muisto, joka tarjosi täydellisen hengähdyshetken kesän kuumimmille päiville. Ja se tärkein loman tavoitekin toteutui; vietin muutaman päivän uudesta kodista nauttien ja omalla sohvalla köllötellen! Sanotaanko vaikka näin, että The Orange is the New Blackin tuorein kausi ilmestyi juuri sopivasti lomaani ajatellen Netflixiin pitäen minut hyvin sohvanpohjalla paikoillaan.

Nyt kun saisin vielä pidettyä yllä lomalla hyvin käynnistynyttä lenkkeilyprojektiani. Kävin miltei jokaisena loma-aamuna pienellä kävelylenkillä, ja vaikka aamuni alkavatkin töissä niin aikaisin etten ehdi lenkille, pyrin kipittelemään pururadalle edes muutamana arki-iltana. Edelleenkin liikunta maistuu puulta, mutta niskahartiaseutuni ei anna minulle muita vaihtoehtoja. Siispä lenkkikenkien kulutus jatkukoon.

Arkeen on siis palattu, mutta kesää en aio vielä päästää käsistäni. Elokuun mieltää jo helposti syksyksi, mutta toivon kovasti, että lämpimät elokuun illat hellivät meitä vielä lukuisia kertoja. Ja hei, takataskuun jäi vielä lomaakin, joten nou hätä ollenkaan! Olen enemmänkin arki- kuin lomaihminen, joten normaaleista rutiineista kiinni saaminen tuntuu todella hyvältä. Uuteen kotiinkin olemme kotiutuneet niin hyvin, että joka kerta hymyilyttää, kun työpäivän jälkeen avaa kodin oven uudessa osoitteessa. Hyvää kannatti siis odottaa. Nyt odotan innolla näkeväni kotimme eri vuodenaikojen aikana; syksyksi suunnittelin jo ihania istutuksia puutarhaamme, talviaikana aion kuorruttaa pihamme jouluvaloilla ja ja.. Suunnitelmia siis riittää.

Tänne kuuluu toisin sanoen oikein hyvää, toivottavasti myös sinne. Tsemppiä kaikille töihin palanneille ja aurinkoisia elokuun päiviä lomalaisille – yrittäkäähän nauttia arjen pienistä hyvistä hetkistä niin töitä paiskiessa kuin rantatuolissakin!


Posted in muoti and tagged by NOORA.