KENKÄLAATIKON UNBOXAUS : KUN MIKAELAT SAAPUIVAT

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Olen tehnyt Palmrothin kanssa yhteistyötä jo jokusen vuoden ajan ja etenkin talviaikaan jaloissani (ja asukuvissani!) ei juuri muita kenkiä nähdäkään kuin heidän taideteoksiaan. Yhteinen historiamme on todistanut sen, että brändin kengät kestävät aikaa ja käyttöä; asia, joka on minulle äärimmäisen oleellinen ja tärkeä kenkiä valitessani.

Kävin tutustumassa jo jokin aika sitten Palmrothin tulevan kesän mallistoon ja jo silloin sydämeni sulivat nauhakengille nimeltä Mikaela. Hymy olikin siis korvisssa, kun unboxasin Palmrothilta saamaani pakettia, josta löytyi juurikin tuo tavattoman ja valloittavan hurmaava pari kenkiä. Nuden sävyiset, nauhalliset, käytännölliset ja monikäyttöiset Mikaelat henkivät terveisiä myös vuosikymmenten takaa; ne ovat saaneet nimittäin inspiraationsa 1980-luvun Palmrothin mallistosta. Kuten juuri pääsin sanomasta, Palmrothin kengät kestävät todistetusti myös aikaa.

Ylläni nähdään harvoin näin simppeleitä ja yksinkertaisia asuja, mutta huomaan, että tänä kesänä etenkin farkut ja neuleet ovat olleet kovassa käytössä. Koruja en ole ehtinyt käyttää tarpeeksi ja ne hullunkurisimmat kesäkengätkin ovat jääneet makoilemaan boxeihinsa. Asut on valittu käytännöllisyys edellä ja ehkäpä juuri siksi myös Mikaelat ovat olleet jalassa harva se päivä. Ne kun käyvät niin kovin kauniisti myös mekkojen pariksi, kuten joku saattoikin jo bongata edellisestä asupostauksestani. Kaapistani löytyi myös sävymaailmaltaan näihin kenkiin sopiva neule ja mielestäni rikotut farkut tuovat hauskaa kontrastia siistien nahkakenkien rinnalle. Mitä pidätte? Yksinkertaista, mutta täydellisen toimivaa.

Mielelläni ulkoiluttaisin uusia kenkiäni kuitenkin myös kesäisempien asukokonaisuuksien kanssa – mitä luulette, kuluuko loputkin heinäkuusta neuleiden syövereissä?

Psst. Mikaeloissa roikkuu juuri nyt alelappu Palmrothin verkkokaupassa. Ihan vaan vinkkinä, jos joku muukin haluaa jalkoihinsa laatua Tampereelta. <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.