ARKIKUVA 27/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu lauantaina 6. heinäkuuta kellon lyödessä suurin piirtein kolme iltapäivällä.

Missä kuva on otettu? Kuva on otettu Matin tädin syntymäpäivillä Pohjanmaalla juhlahumun keskellä.

Mitä kuva esittää? Kuvassa olen minä ja heilani Matti. Meistä on aivan käsittämättömän vähän yhteiskuvia ja nähtyäni tämän kuvan (ja ne muutamat muut kameralleni tallentuneet) ymmärrän hyvin miksi. Emme malta pysyä paikoillamme, kikatamme ja höpötämme niin, että vähintään toisella on silmät kiinni tai suu auki kuvissa. Emme näemmä osaa edes seistä paikallamme sen aikaa, että mahtuisimme molemmat samaan kuvaan. Mutta kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, juuri tällaisia me olemme ja Matin siskonmies sai vangittua otokseen täydellisesti Nooran ja Matin persoonat. Ja kiireisestä kesästä aiheutuneet silmäpussimme.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Kuten naamasta näkyy, ilo oli ylimmillään. Matin perhe on ihana ja syntymäpäivien ystävänä rakastan myös niissä käymistä. Mikäpäs tuossa ollessa, kun vieressä oli oma rakas armaani. Joka kertoi huonoja vitsejä saadakseen minut nauramaan. Näyttäisi siltä, että hän myös onnistui siinä. Korvakoruni takapuolelta näkyvä Just perfect-teksti sopi muuten tilanteeseen täydellisesti.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.