AURINKO PAISTAA, VETTÄ SATAA – JA SIINÄ VÄLISSÄ OTETAAN ASUKUVIA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


MEKKO AARRE/WOMAN /*saatu brandrep-yhteistyön kautta  AURINKOLASIT RAY-BAN  DONITSI  GLITTER  TEKONAHKATAKKI ZARA  KENGÄT PALMROTH ORIGINAL /*saatu


Kun noin viiden minuutin ajan seisoo ensin täydessä aurinkopaisteessa, sitten kaatosateessa ja sitten hirvittävässä tuulenpuuskassa, ei siinä hetkessä voi oikein muuta tehdä kuin nauraa. Ja ottaa asukuvat, joita varten vedettiin auto parkkiin Viinikanpuiston kupeeseen. Ihana deniminsininen mekkoni ei siis suinkaan ole likainen, vaan kesäsateen täplittämä. Hymyt sen sijaan ovat aitoa asukuvailun tulosta, kun toinen yritti parhaansa mukaan poseerata ja toinen varjeli kameraa takkinsa alla. Tässä siis lopputulos. Suomen kesä ja sitä rataa.

Meillä on takana ihana viikonloppu. Matin täti täytti eilen vuosia ja ajelimme juhlimaan häntä Pohjanmaalle, illalla saimme rakkaan pikkuisen yökylään ja tämä päivä vierähtikin sitten pikkuneidin palautettuamme töitä tehden. Lisäsin juuri instastoryyni videon, jossa todistetusti myös pötköttelin hetkisen ihan-vaan-sohvalla-doing-nothing ja nauttien ensimmäistä kertaa uudesta kodista. Huomaan olevani kotonakin jatkuvasti puuhailemassa jotain, kun olen tästä kaikesta uudesta niin innoissani, että haluaisin paikat viimeistä piirtoa myöten kuntoon. Kaikki on siis täällä jo valmista, mutta tiedättehän, uuteen kotiin muuttaessa sitä on hetken aikaa kuin kuplassa tästä kaikesta innostuksesta. Aamukampa näyttää enää viittä aamua ja olen luvannut itselleni, että kolmen viikon kesälomapätkään mahtuu myös muutama päivä ilman ohjelmaa.

Kaatosateen kastelema bloggaaja kipuaa nyt saunanlauteille lämmittelemään ja keräämään voimia työviikkoa varten. Mikäköhän siinä onkin, että ne kiireisimmät työviikot osuvat aina lomaa edeltävään hetkeen, mutta kalenteri näyttää sen verran tyhjältä ensi viikon jälkeen, että tulevan viikon jaksaa painaa duunia hiki hatussa lomafiilis horisontissa. Ja olen varannut itselleni ensi viikolle myös pari hemmotteluhoitoa, joten hyvä tästä tulee.

Saunan jälkeen nappaan vielä hetkeksi kirjan käteeni, keitän kupin kahvia ja asettelen kasvonaamion nassulle. Siinäpä sitä riittävästi puuhaa sunnuntai-iltaan! Voikaahan hyvin älkääkä antako säiden pilata kesälomatunnelmaa. Sadepäivät ovat täydellinen tekosyy hautautua viltin alle lueskelemaan ja nauttimaan vapaa-ajasta. <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.