ARKIKUVA 26/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu eilen, kesäkuun viimeisenä päivänä 30.6. n. klo 13.37.

Missä kuva on otettu? Åkerlundinkadulla täällä Tampereella. Osoitteessa sijaitsee Get Away Tampere, eli yritys, joka kätkee sisuksiinsa erilaisia pakohuonepelejä.

Mitä kuva esittää? Meidän supertiimimme on juuri selviytynyt ulos Näsinneula-nimisestä pakohuoneesta. Ja kuten kuvasta näkyy, aikaakin jäi vielä runsaasti jäljelle! Hitusen meinasi alkaa hikeä pukata otsalle, kun sekunnit kävivät vähiin.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Pakohuonepelit ovat täydellistä ajankulua. Jos kaipaat tunniksi sellaista tekemistä, missä aivot tyhjenevät kaikista muista ajatuksista ja keskityt vain hetkeen, tämä on sinun juttusi! Matti hankki tälle porukalle siis lahjakortin joululahjaksi pelailemaan, ja käytyämme jokin aika sitten pelaamassa samaisessa paikassa Idmanin Piilopirtin, oli nyt vuorossa huone nimeltä Näsinneula, jossa selvitettiin minne huoltomies oli kadonnut. Saataisiinko laitteet ajoissa toimimaan ennen kuin huvipuisto aukeaisi? Huone oli hauska ja yhdessä Mensan kanssa toteutettu, mutta kaiken kaikkiaan suosittelisin ehkä kuitenkin varsinkin ensikertalaisille mieluummin Idmanin Piilopirttiä pelattavaksi – mutta kerro sinä missä olet pelannut sellaisen pakohuonepelin, joka tämän etsivätiimin täytyisi ehdottomasti käydä testaamassa!


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.