ASIAT, JOTKA HALUAN TEHDÄ VIELÄ 31-VUOTIAANA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


NEULETAKKI AARRE\WOMAN /*saatu   PUSERO NORDIC TRICOT BY IVANA HELSINKI /*saatu  FARKUT H&M 
TENNARIT TOKMANNI    AURINKOLASIT TOM FORD/ OPTIKKO HEINIÖ /*saatu


Heinäkuu on syntymäkuukauteni. Tämä leijona lähestyy kovaa vauhtia kohti seuraavaa ikävuotta ja mikäli vanhat kesämerkit paikkansa pitävät, heinäkuu on yksi niistä kuukausista, jotka kiitävät vauhdilla loppua kohti. Syntymäpäiväni onkin aina samalla myös itselleni ikään kuin loppukesän alkamisen merkki. Jaakko heittää tuolloin kylmän kiven järveen ja iltojen auringonlaskuissa alkaa olla syksyn kultaa. Mutta ei mietitä sitä vielä – ensin on käytävä läpi to do-listani, eli asiat, jotka haluan toteuttaa vielä 31-vuotiaana!

Varoituksen sananen, nyt ei kannata odottaa mitään mahtipontista ”hyppään laskuvarjohypyn ja benjin yhtä aikaa”-tyylistä bucketlistiä. Kesä on pompittu paikasta toiseen, hikoiltu ja hermoiltu ja viimeiset pari viikkoa ovat olleet kuin rankkaa crossfit-leiriä, joten tällä kertaa tämä nuupahtanut 31-vuotias aikoo listata ylös mahdollisimman minimaalisia ja toteutettavissa olevia tavoitteita. Aita lasketaan siis matalalle.

[1] Aloitan vaikeimmasta. Haluan nauttia aherruksen tuloksista uudessa kodissamme ja olla paikallani ihan-kokonaisen-päivän. En aio liikauttaa eväänikään (korkeintaan siirtyessäni kahvikupin kanssa terassillemme pötköttelemään), pidän kännykän äänettömällä ja luen päivän aikana yhden kokonaisen kirjan. Tämä tulee olemaan elohiirelle haastavaa, mutta kuvissakin pääosissa esiintyvistä silmäpusseistani päätellen, erittäin tarpeellista.

[2] Aion syödä kulhollisen popcornia elokuvissa. Tälle tavoitteelle on jo päivämääräkin asetettuna. Leijonakuningas tulee ensi-iltaan 17.7. ja liput on jo bookattu! Onneksi 3D-lasit piilottavat edes osan kyyneleistäni, joita tulen tuon leffan aikana liikutuksesta ja nostalgiasta vuodattamaan.

[3] Kastaa talviturkkini. No niin katsokaas, tämä oli tämän bucketlistin extreme-kohta. Viime kesänä kävin lomallani kaksi kertaa päivässä vesijuoksuvyötäni kastelemassa, mutta ei näillä lämpötiloilla!

[4] Opetella käyttämään induktioliettä. Jeeep, ihan uusi tuttavuus minulle. Uuden uunin kanssa ollaan jo hyviä tuttuja, mutta kattilakaappini kaipaa päivitystä ennen kuin pääsen hellan ääreen.

[5] Käydä syömässä Ikean kesäbuffetissa. Sattuneesta syystä, olen kävellyt Ikean kesäbuffetin ohi useaan otteeseen, mutta seuraavalla kerralla otan oikein tehtäväkseni istahtaa ravintolapöytään syömään. Sillit, perunat, täältä tullaan!

[6] Myyrätälli-skaba Matin kanssa! Särkänniemen pelialueelta löytyy peli, jossa käymme Matin kanssa kerran kesässä kisaamassa. Tätä perinnettä ei saa unohtaa ja samaan retkeen yhdistetään aina tietysti visiitti Koiramäen koiranpentujen luokse.

Kuten sanoin, maltillista mutta mukavaa. Kun tämä lista on taputeltu, voin hyvillä mielin täyttää 32. Olisin halunnut lisätä listalle vielä viisaudenhampaidenpoiston, mutta eeeipäs nyt liioitella. Sen ehtii tehdä hyvin kolmekakkosenakin. Vai mitä?


Posted in muoti and tagged by NOORA.