ARKIKUVA 22/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Tämä käsittämättömän iloisissa fiiliksissä otettu kuva on napattu selfiemeiningillä kutakuinkin tasan viikko sitten, keskiviikkona 29.5. klo 19.00.

Missä kuva on otettu? Frenckellin aukiolla, median kuvauspisteellä.

Mitä kuva esittää? Kuten kerroinkin teille jo innoissani viime viikolla, minua potkaisi todellinen onni ja pääsin kuvaamaan Leijonien Kultajuhlaa Tampereelle. Koko homma oli aivan käsittämättömän ihana onnenpotku sekä #nevöfoget-hetki (kun seisoin lavan reunalla kuvaamassa ja katsoin sitä kauas siintävää yleisömerta, ihan itketti onnesta!) ja kaiken kaikkiaan todellinen lätkää rakastavan valokuvaajan unelmakeikka. Kun juhlat oli juhlittu ja media sekä pelaajat olivat poistumassa paikalta, rohkaisin vielä mieleni ja kävin kysäisemässä josko saisin kaverikuvan Marko Anttilan kanssa. Ja kapteeni suostui!

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Kuten naamastakin näkee, oli tunnelma korkealla ja olin tyytyväinen kuvasaaliiseeni. Unohtumaton keikka, jota ei välttämättä omalle kohdalleni enää eteen osu, nosti hymyn korviin. Yksi asia jäi tosin harmittamaan, en tajunnut pyytää Markolta Mörkö-sukkiini nimmaria! ;)


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.