LEOPARDI PUUTARHASSA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


FARKKUTAKKI LEVI’S   MEKKO LINDEX 
TENNARIT TOKMANNI   KORVAKORUT MONKI   DONITSI INVISIBOBBLE /*saatu


Aamukammassa on jäljellä enää kuusi piikkiä. Kun piikit on pätkitty poikki, alkaa pieni mutta oi-niin-kovin-hyvään-väliin-osuva kesälomatpätkäni. Muuttolaatikot saapuvat lomaa edeltävänä viikonloppuna ja näin ollen juhannusviikko kuluu hiki hatussa huhkien. Tavoitteenamme on saada koti kuntoon tuon viikon aikana, jotta voimme hyvällä omallatunnolla kippistää juhannukselle kukkaseppeleet päässämme omalla terassilla. Melkoinen tavoite, mutta we can do it – eiksje?!

Taktiikkani on toiminut, ja ahkera pakkailu on alkanut tuottaa tulosta. Olen käynyt joka päivä jo kuukauden ajan yhden hyllyn tai kaapin läpi tarkalla silmällä ja pikkuhiljaa tavaramäärä alkaa olla hallinnassa. Neljä Ikea-säkkiä matkaa juhannusviikolla Radiokirppikselle, kaksi säkillistä UFF’ille ja muutama huonekalu päätyy vielä Toriin. Vinttikomero on viimeinen vastukseni; sen sisuksista minulla ei ole hajuakaan, joten veikkaan, että siellä ei kovin paljon ole säilytettävää tavaraa. Tekisi melkein mieli taputtaa itseäni olkapäälle ahkerasta duunista, mutta samalla mietin miksi ihmeessä en ole tehnyt vastaavaa karsintaa jo aiemmin.

Viikonloppu lupailee lempeää lämpöä ja kesämekkokelejä, enkä todellakaan ajatellut viettää kauniita kesäpäiviä aamusta iltaan pakkaillen. Kaapin kauneimmat mekot on jätetty pakkaamatta ja viikonlopun suunnitelmissa siintävät niin yhdet synttärit kuin torikahvitkin. Suomen kesä on niin arvaamaton kaveri, että jokaisesta lämpimästä päivästä kannattaa ottaa kaikki irti. Eli kaivakaahan tuulettimet esiin, helteinen loppuviikko tulossa!

Ja vielä yksi fun fact asukuvien mekosta; bongasin tämän leopardimekon Lindexin mainoksesta ja etsin sitä ympäri Tamperetta. Ideaparkin myymälästä oli oma kokoni loppunut, mutta Ratinassa onnisti. Hurmaava mekko tulee olemaan takuuvarmasti yksi kesän käytetyimmistä. Ihanaa päivää kaikille!


Posted in muoti and tagged by NOORA.