PÄIVÄ IVANA HELSINGIN VIERAANA w/ KAROLIINA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Kun viime viikolla astuin sisään Palopirtintiellä sijaitsevaan valoa tulvivaan taloon, voin valehtelematta kertoa henkäilleeni ääneen ihastuksesta. Uniikki talo 1970-luvulta, entinen arkkitehtitoimisto, nykyinen Ivana Helsinki House, on kuin hurmaava nähtävyys, jota kannattaa matkata katsomaan kauempaakin. Spesiaalista toimitilasta löytyy maailman inspiroivin työtila, brändin myymälä sekä leninkilainaamo, unelmien vaatehuone, jonka rekeillä roikkuvat juuri ne mekot, joita olemme voineet ihastella catwalkeilla. Talo on myös valokuvaajan unelma; luonnonvaloa tulvii sisään jokaisesta ilmansuunnasta, rottinkikalusteet henkivät talon aikakauden historiaa, ja kaunista kuvattavaa löytyy mallien ylle äärettömästi.

Sanomattakin on siis selvää, että saapuessamme viime perjantaina yhdessä Karoliinan kanssa Ivana Helsingin vieraiksi, olimme aivan pähkinöinä innostuksesta. Muistikortilleni tallentui parissa tunnissa asukuvia toisensa perään, joita tullaan näkemään myöhemmin vielä lisää Kolmistaan-blogissa, mutta tämä postaus keskittyköön sekä upeaan Palopirtintien taloon että huoneistoon Espoossa, jonka Paola Suhonen on sisustanut rakenteilla olevan uuden taloyhtiön markkinointia varten. Elämä As Oy Hattarassa kuulostaa ainakin minun mielestäni varsin vaaleanpunaisen hurmaavalta ajatukselta. Niinpä suuntasimmekin ihanien mekkojen keskeltä rakennustyömaalle, kiristimme kypärät päähämme ja nousimme hissillä talon ylimpään kerrokseen avataksemme oven Paola Suhosen ”kotiin”.

Kaunis kolmio on sisustettu Paolan omilla huonekaluilla ja printeissä hehkuvat tutut kuviot Ivana Helsingin vaatteista. Lastenhuoneen seinää koristaa hurmaava tapetti, valtavalla parvekkeella voi istahtaa rottinkituolin syleilyyn katselemaan maisemia ja kuvamuistot viimeistelevät kodikkaan tunnelman. Ja kun kerrostalo valmistuu, sen alla kulkeva metro takaa äärimmäisen hyvät kulkuyhteydet keskustaan! Asuinkerrostalo on tosiaan vielä täysin rakennusvaiheessa, mutta tässä huoneistossa kaikki on viimeisen päälle valmista. Koti on kaunis ja tunnelmallinen ja toivonkin kovasti, että saan vastaavanlaista kodikkuutta ja kauneutta tuotua sisustuksella myös uuteen omaan kotiimme.

Haluan kiittää koko sydämeni pohjasta Ivana Helsinkiä vieraanvaraisuudesta ja sydämellisestä vastaanotosta; en unohda tätä vierailua ikinä! Samalla suosittelen teille lämpimästi visiittiä Ivana Helsinki-taloon ja ennen kaikkea sen myymälään. Myymälä on rakennettu vanhaan uima-allashuoneeseen ja allas on peitetty kauniilla lattialla. Kuten sanoin, uniikkeja sisustusratkaisuja koko talo täynnä!

Ja hei, käyhän lukemassa Karoliinan blogista hänen fiiliksensä ihanasta kaveripäivästämme arkkitehtuurin, mekkojen ja pääkaupunkiseudun parissa (klik!).

Ivana Helsinki House / Gallery Shop: Palopirtintie 15, 00930 Helsinki
Avoinna ke-la 12-18

Ivana Helsinki Home / As Oy Hattara : Rakennuttaja Lähitapiola Kiinteistöpääomarahastot Oy/ Sisustus Paola Suhonen


Posted in muoti and tagged , by NOORA.