KESÄKIRJA KIERTOON

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Olen ollut jo tovin hyvin säästeliäs ja miettinyt tarkkaan, mitä uutta kotiin ostetaan. Kun aloitimme jokin aika sitten pakkailut muuttoa ennakoiden, kävi nopeasti selväksi kuinka paljon meillä onkaan ”turhaa” tavaraa. Vaatteita onkin nyt siivottu urakalla kirpputoreille ja kierrätykseen, kirjahyllyt on käyty läpi, keittiön kaapeista on ne kaikki yksinäiset kipot ja kupit laitettu eteenpäin. Projekti on hyvällä mallilla ja toivon, että uuteen kotiin kannetaan vain se kaikki tarpeellinen ja tärkeä.

Olemme yrittäneet ottaa tulevaan muuttoon järkevän asenteen ja siirtää tunteet syrjään. Te, jotka seurasitte viikonloppuna instastoryjani saatoitte tosin huomata, että toisinaan se tavaran hävittäminen voi myös olla vaikeaa. Kun Matin kaapista löytyi kolme lukioaikaista historiankirjaani meinasin jo luovuttaa, ja heittää hanskat tiskiin. Kaapeista löytyy niin paljon sellaistakin tavaraa, jonka olemassaolosta minulla ei ole ollut hajuakaan! Ja toisen roska voi todellakin olla toisen aarre.

Hurjan kiireisen ja työntäyteisen viikon jälkeen sallin itselleni kuitenkin pienen lipsahduksen ja hengähdyshetken. Ostaessani syntymäpäiväsankarille Suomalaisesta Kirjakaupasta onnittelukorttia, huomasin tiskillä kuukauden pokkarin, joka kantensa perusteella vaikutti juuri sellaiselta opukselta, joka heittäisi aivot narikkaan ja lennättäisi ajatukset hetkeksi muuttorumbasta muualle. Viiden euron sijoitus oli siis täysi heräteostos, mutta jokaisen euron arvoinen. Köllöttelin sisareni koirien keskellä sohvanpohjalla ja nautiskelin pokkaristani parin tunnin ajan. Rentoutumista parhaimmillaan.

Tarkoituksenani ei kuitenkaan ole jättää tätä kirjaa kirjahyllyn täytteeksi. Tämä kesäkirja ansaitsee päästä kiertoon. Jos juuri sinä kaipaat luettavaa lomallesi, lähetä minulle sähköpostitse osoitetietosi. Mikäli innokkaita kirjan uusia omistajia osuu linjoille monia, arvon kirjalle uuden kodin huomenna heti aamusta ja kiikutan sen postiin. Kierrätystä parhaimmillaan, ja ehkäpä samainen kirja voi tarjota myös sinulle yhtä ihanan lepohetken kuin minulle viikonloppuna.

Leppoisaa (ja lämmintä!) viikkoa! <3


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.