VAIHTOEHTO HULMUAVILLE HELMOILLE KESÄN JUHLIIN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

*Paita ja housut saatu/ Nordic Tricot by Ivana Helsinki, Tokmanni.

Tiedättekö mitä on tapahtunut vaaterintamalla alkukesän aikana? Farkut ovat unohtuneet täysin vaatekaappiini ja olen aamuisin valinnut kaapistani jalkaan mustat AarreWOMAN’n culottesit. Ne ovat olleet ihanaa vaihtelua farkuille ja samalla huomaan hyödyntäväni vaatekaapistani löytyviä yläosiakin eri tavoin. Farkkujen pariksi valitsen poikkeuksetta aina neuleen, t-paidan tai collegen, culottesit sen sijaan käyvät hyvin yhteen vähän juhlavampien yläosien ja crop-mallisten paitojen kanssa. Siksi culottesit ja muut leveälahkeiset housut ovatkin aivan täydellinen vaihtoehto hameille ja mekoille kesän juhliin!

Esitellessäni teille kevään kauneinta haalaria kerroinkin jo, että sain valita itselleni myös toisen asun Nordic Tricot by Ivana Helsingin Tokmanneilla myytävästä mallistosta. Kun näin nämä upeat leveälahkeiset mustat kesähousut rekeillä roikkumassa, valintani oli selvä! Valintani osoittaa myös sen, kuinka uudesta mallistosta löytyy jokaiselle jotakin; kaipasit sitten vaatekaappiisi printtien loistoa tai hieman hillitympiä värejä, Tokmanni voi hetkessä ratkaista kesäjuhlien asukriisisi.


KIETAISUPUSERO NORDIC TRICOT BY IVANA HELSINKI /*saatu   HOUSUT NORDIC TRICOT BY IVANA HELSINKI /*saatu   TENNARIT TOKMANNI


Myös kauniin keltainen kietaisupusero Jerda on samaisen malliston helmiä ja mielestäni täydellinen pari mustille housuille. Vaihtamalla asun tennarit korkoihin, voisin suunnata tässä lookissa juhlimaan! Tennareista puheen ollen, ne ostin itselleni Tokmannilta kesäksi, enkä hetkeen muista, että olisin sujauttanut jalkaani näin hyvät ja kaiken kukkuraksi kovin kauniit, tennarit. Naapuriimme rakennettu Tokmanni on osoittautunut todelliseksi aarreaitaksi.

Toivottavasti tänäänkin illalla on syytä juhlaan ja paitani väri enteilee hyvää! Tämä heinäkuun leijona suuntaa nyt kohti sunnuntaipäivää hymy huulilla ja illan matsia jännityksellä odotellen. Pitäkää mainio päivä!


Posted in muoti and tagged , by NOORA.