ARKIKUVA 20/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Hymyileväinen kuva on otettu 14.5.2019 n. klo 18.21.

Missä kuva on otettu? Tammertukussa, täällä Tampereella.

Mitä kuva esittää? Isäni oli bongannut Aamulehdestä, että Huutokauppakeisari keisarinnoineen saapuisi meklaamaan Tammertukussa järjestettävään huutokauppaan miltei omille kotinurkillemme. Kiinnostus heräsi, kun kuulin, että paikan päällä myynnissä on nimenomaan tavaraa puutarhakalusteista grilleihin eli juuri sellaisia asioita, mitä tuore rivaripätkän omistaja tarvitsee.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Olin fiiliksissä! Olin juuri onnistunut huutamaan itselleni timanttisen hyvän grillin ja kaiken kukkuraksi vielä ruohonleikkurinkin. A fun fact – mietitkö miksi Heli hymyilee noin hersyvästi? Selfiekuvan sijaan kuvasin ensin vahingossa pienen pätkän videota, josta Heli minulle ystävällisesti huomautti. Hups! Palsanmäet olivat äärimmäisen mukava pariskunta ja huutokauppahommista innostuin niin, että taidanpa suunnata kesäretkelle Akia ja Heliä morjestamaan..


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.