ARKIKUVA 18/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu vappuaattona, tiistaina 30.4. noin klo 18.00.

Missä kuva on otettu? Vanhempieni kotitalon hissistä.

Mitä kuva esittää? Olimme matkalla viemään vanhemmilleni vapputervehdystä, iskä sai Kätyri-pallon, äiti kukkia. Elettiin vasta tiistaita, mutta takana oli jo sellainen viikonalku ja jännittävä edeltävä viikko, että molempien silmäpussit roikkuivat lattialla ja kummankin työkiireiden vuoksi emme olleet viettäneet yhteistä vapaailtaa pariin viikkoon. Siksi luvassa olikin rento vappu. Muutama nakki kitusiin vanhemmillani ja sen jälkeen suunnaksi oma koti.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Olin väsynyt, mutta onnellinen. Ehdin jännittää jo jonkin aikaa, kuinka asuntokauppojen kanssa käy. Fiilis oli siis yhtä korkealla katossa kuin vappupallo, mutta ajatuksissa seikkailivat lähinnä kunnon yöunet. Tuolloin taisinkin lähinnä olla innoissani vapun sijaan siitä tosiasiasta, että seuraava päivä olisi vapaapäivä. Pian kerron teille lisää uudesta kodistamme – mutta kiitokset kaikille jo nyt ihanista onnitteluista! <3


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.