KESÄN ENSIMMÄINEN KUKKAMEKKO

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Meinasin deletoida tämän postauksen luonnoksistani, kun vilkaisin aamulla ulos ikkunasta ja totesin valkoisen lumiharson peittävän maata. Mutta ei anneta takatalveilun haitata, toukokuu jos mikä on kukkamekkojen kulta-aikaa. Siksi ensimmäinen niistä pääsi ulkoilemaan (villapaidan kera tosin) eilen!

Kappahlin sinikeltainen unelmamekko nappeineen on täydellinen kukkamekkokauden avajaismekko. Se on vielä tarpeeksi maltillisen värinen kestämään myös takatalven haasteet, mutta ihanat keltaiset kukitukset antavat samalla jo pienen lupauksen keväästä. Pitkistä hihoista ja sopivanpituisesta helmasta plussaa, materiaali ei hiosta eikä leikkaus purista. Mitäpä muuta sitä toukokuun kevätmekoltaan kaipaisi. Nohh, jos nyt kysyt, niin näillä keleillä kukkamekko toimisi parhaiten, jos se olisi tehty villasta ja ulottuisi päästä varpaisiin asti. Että kiitos vaan takatalvi.

Eilen hipsin helmat hulmuten pikkusiskolleni pientä nimipäiväylläriä viemään, tänään otan sen sijaan suunnaksi keskustan ja Mansen Blogikirppiksen. Jätin itse kirppismyyntihommat tänä vuonna väliin, kun pikaisella silmäyksellä en löytänyt tarpeeksi kaapistani myytävää. Nyt sitten, kun pakkaushommat ovat käynnistyneet muuttoa ajatellen, tajusin, että kaapistani löytyy monen monta säkillistä vaatetta eteenpäin laitettavaksi. Tänään pidänkin kirppiksellä silmät auki vain sisustuslöytöjen varalta, vaatekaappiin en ennen muuttoa osta mitään. Tai näin ainakin olen vakaasti nyt päättänyt.

Toivotan kaikille ihanaa sunnuntaipäivää ja älkää antako takatalven häiritä kukkamekkolookejanne – mekot taipuvat ihastuttaviksi asuiksi paksujen sukkisten ja neuletakkien kera!


Posted in muoti and tagged by NOORA.