ARKIKUVA 16/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

*Postauksessa esitellyt kengät saatu / Palmroth Original.

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu pääsiäisenä, sunnuntaina 21.4.2019 kello 15.00.

Missä kuva on otettu? Tämä ihana pääsiäisyllätys on kuvattu kotimme olohuoneessa.

Mitä kuva esittää? Puhelimeeni kilahti pääsiäisenä viesti, että läheiseen postiin on saapunut minulle pääsiäisyllätys. Kipittelin innoissani postiin ja palasin kotiin mystisen kenkälaatikon kanssa. En malttanut odottaa hetkeäkään boksin avaamista, vaan malttamattomin mielin ryhdyin unboxing-hommiin.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Olin aivan pähkinöinä! Nähtyäni, että paketti on Palmrothilta, heittelin suurin piirtein kärrynpyöriä koko matkan kotiin. Brändin kevätmallisto on upea, perinteitä kunnioittava, mutta nykypäivään tuotu. Odotin siis paketin avaamista innolla! Ilo oli ylimmillään, kun sain kevätlahjaksi malliston kauniit nauhakengät, Mikaelat, ihastuttamaan kevätasujani. Kuten asukuvistani olette saattaneet huomata, viime talvi kului hyvin pitkälti Palmrothin kengissä tallustellen, joten nyt voin hyvillä mielin laittaa talvikengät kesäteloille, ja ottaa nämä uutukaiset käyttöön. Paras pääsiäisyllätys ikinä!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.