TIIKEREITÄ PÄIVÄUNILLA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Paljaita varpaita näkyvissä! Se on kevät ny.

Tuntui aivan käsittämättömän kummalliselta kuvata asua Hatanpään Arboretumilla ilman takkia ja paljain varpain. Reilu kuukausi sitten hytisin samoissa maisemissa vielä toppatakki päälläni. Nyt viskasin rohkeasti kengät sivuun ja tutustutin varpaitani kevätilmaan. Hameen helmat hulmusivat, kun kameralle tallentui pitkästä aikaa valtava määrä kuvia. Valokuvaajanikin oli innoissaan, kun sormet eivät paleltuneet kuvaillessa. Bloggaajan epävarmat ilmeet sen sijaan johtuvat maassa mönkineistä muurahaisista ja aivan kuin jokin pörriäinenkin olisi surahtanut korvan ohi. Selviä keväänmerkkejä ilmassa siis!


HAME & TUNIKA  AARRE\WOMAN /*saatu brandrep-yhteistyön myötä


Ja kuinka ihanat helmat tuulessa hulmusivatkaan! AARRE\womanin Tiger’s Nap-printtihame on yksi kauneimmista hameista ikinä ja printti on suorastaan taianomainen; kauempaa et välttämättä edes erota päiväuniaan nukkuvia tiikereitä. Yhdistettynä mustaan yläosaan, kokonaisuus hehkuu kauniisti kevättunnelmaa.

Viikko on jo puolessa välissä ja huomasin vasta tänään, että ensi viikolla tähän aikaan elämme jo toukokuuta. Kevätoloa näköpiirissä siis jatkossakin. Loppuviikon suunnitelmat ovat niin huiman kivoja, että väkisinkin tässä uppoutuu lämpöisiin tunnelmiin. Pitäkäähän mukava keskiviikkoilta- nautitaan  huhtikuun lämmöstä!


Posted in muoti and tagged by NOORA.