KUMMITÄTI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


MEKKO ASOS  KORVAKORUT MONKI  KENGÄT MINNA PARIKKA


Kuinka unohtumaton pääsiäinen meillä onkaan takana jo nyt.

Rakas pieni siskontyttöni sai eilen kauniin nimen ja samalla me Matin kanssa saimme ensimmäisen yhteisen kummilapsen. Matti on jo kummihommien konkari, mutta tuo sydämiä sulattava neitokainen on minun ensimmäinen kummilapseni. Olen todella innoissani tästä hienosta nimityksestä ja odotan sydän kärrynpyöriä innosta heittäen yhteisiä seikkailuja pikkuisen kanssa.

Kummitädillä ja -sedällä on siis kaiken kaikkiaan ollut upea viikko ja vaikuttaa siltä, että onnelliset tuulet puhaltelevat oikein kunnolla pitkästä aikaa tälläkin suunnalla. Moni arvasikin jo edellisen postaukseni kommenttiboksissa, mikä suuri asia veti suunpielet ylöspäin viikolla. Palataan siihen aiheeseen vasta myöhemmin, nyt helmat hulmuten iloitsen pikkuisesta kummitytöstäni.

Valitsin kastejuhlaan ylleni saman mekon, jossa juhlin puolitoista vuotta aiemmin siskoni häitä ja edelleen tuo Asoksen juhlamekko kuuluu suosikkeihini. Se sopii juhlaan kuin juhlaan ja asustamalla se mukautuu jokaiseen tilaisuuteen. Tällä kertaa sujautin jalkaani Parikan pupulenkkarit – ne toki sopivat teemaltaan myös pääsiäiseen, mutta samalla ne toivat asuun ripauksen lapsenmielistä leikkisyyttä! Juhlapäivän kunniaksi kävin kampaajalla otattamassa pikakampauksen ja olin aivan valtavan tyytyväinen lopputulokseen.

Nyt on juhlamekko kuitenkin ripustettu henkarille ja pääsiäinen jatkuu rauhallisissa merkeissä, lomapäivistä nautiskellen. Ikimuistoisen viikon jälkeen on nyt hyvä hieman hengähtää ja popsia juuri niin monta Kinderiä kitusiin kuin mieli tekee. <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.