ARKIKUVA 15/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Tämä herkullinen kuva on otettu viime viikon lauantaina, 13.4., n. klo 13.45.

Missä kuva on otettu? Kuva on otettu Saunaravintola Kuuman ravintolassa, lämpötilat eivät ihan vielä yltäneet terassikeleihin, joten jäimme suosiolla sisätiloihin kaffelle.

Mitä kuva esittää? Näin pitkästä aikaa rakasta Iinaa hänen syntymäpäivänsä nurkilla ja päätimme juhlistaa sekä synttäreitä että Iinan Tampere-visiittiä herkullisilla leivoksilla. Voit muuten kurkata täältä, mitä piilotin tänä vuonna Iinan synttäripakettiin!

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Näemme Iinan kanssa aivan liian harvoin välimatkan vuoksi, joten kun treffaamme, yhteisestä laatuajasta otetaan kaikki irti. Olemme molemmat onneksi sellaisia papupatoja, että parissakin tunnissa ehtii jo tehokkaasti vaihtaa tärkeimmät kuulumiset, valokuvailla ja mussuttaa kitusiin samalla leivoksia. Tuossa hetkessä oli siis kaikki kohdillaan.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.