KULTAISELLA UNIKKONIITYLLÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


CULOTTES AARRE\WOMAN /*brandrep-yhteistyön myötä saatu   KENGÄT PALMROTH ORIGINAL /*saatu  COLLEGE MARIMEKKO


Olenko ainoa, joka on elänyt koko päivän perjantaita ja toivotellut hyviä viikonloppuja työkavereille? Kalenteri menee aina aivan sekaisin arkivapaista, enkä saa millään tehtyä itselleni selväksi, että tänään on torstai. Takana on tosin niin jännittävä, toiveikas ja hullu viikko, että toivotan pääsiäisloman sydämellisesti tervetulleeksi.

Olen maailman huonoin unelmoija. En piirtele unelmakarttoja tai pompi vaaleanpunaisten pilvien päällä. Haaveilen ja heitän toki varovaisia toivomuksia ilmoille, mutta en uskalla unelmoida suurista. Tällä hetkellä minulle riittää tämä vauhdikas ja mukaansatempaava arki, josta ei meininkiä puutu. Siksi olinkin aivan käsittämättömän yllättynyt, kun yksi unelma, se, joka on leijunut yllämme jo pitkään, toteutui eilen. Tuosta noin vaan, simsalabim ja sitä rataa. Toteutunut unelma ei liity vauvahaaveisiin ja ei, meille ei ole koiraakaan tulossa, mutta luvassa on iso elämänmuutos, joka tulee nyt äärimmäisen hyvään saumaan.  Alan luottaa siihen, että jonkinlainen käsikirjoitus tätä elämää ohjailee ja asioita tapahtuu tietyssä järjestyksessä täysin syystä.

Jos minulla olisi unelmakartta, siitä toteutuisi nyt suuren suuri palanen.

Tästä lisää myöhemmin. Kerrankin saan olla se nokkela bloggaaja, joka vihjailee uusista tuulista ja vaikenee niistä sitten hetkeksi. Taidan mennä hetkeksi unelmoimaan itse asiassa vielä vähän lisää; sillä välin haluan kuulla, mitä suurta arvelette tapahtuneen.

Unelmoivaa pääsiäistä!


Posted in muoti and tagged by NOORA.