ARKIKUVA 10/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu talvilomani perjantaina, 8. maaliskuuta noin klo 13.15.

Missä kuva on otettu? Kuva on otettu Helsingissä, jonne matkasin viettämään lomapäivää. Yhdistin päivääni myös kaksi blogitapahtumaa, ja tämä kuva on otettu toisessa niistä. Olen pr-toimisto Riannolla ihastelemassa Changen kesää.

Mitä kuva esittää? Saimme tehdä tapahtumassa omat kesäiset drinkkimme ja koristella ne haluamillamme herkuilla. Kukkia ja limea it is! Asetin oman juomani keskelle upean kesäistä Changen bikinisettiä, joka jäi kalvamaan mieleeni niin, että taidanpa käydä sovittamassa sitä myymälässä vuodenajan vaihtuessa lämpimämmäksi.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Oli ihanaa! Sain yllärinä tapahtumaan seurakseni rakkaan Iinan, jonka kanssa vaihdoimme tehokkaasti kuulumiset tapahtuman aikana. Näemme aivan liian harvoin, joten tällaiset treffit ovat todellista luksusta! Myös tapahtuma oli aivan ihanasti järjestetty; hymy huulilla lähdin kohti seuraavaa tapahtumaa ihana vaaleanpunainen naistenpäiväruusu matkassani!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.