HELMIKUUN ASUT : VOITA SPORTTIPIRKON KOSMETIIKKAA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

[1.] YKSISARVISTAKISSA LAUKATEN
[2.] HAME, JOKA TOI KEVÄTOLON TULLESSAAN
[3.] ARKIKUVA 7/52
[4.] PARASTA SUNNUNTAIAAMUISSA
[5.] IHANISTA IHANIN SECOND HAND-JOULULAHJA
[6.] KUN MIES VALITSI ASUKUVAUSPAIKAN
[7.] LUKIJAN TOIVE : ”MILLAINEN ON NOORAN TYYLI?”
[8.] YSTÄVÄNPÄIVÄTREFFEILLÄ
[9.] MARIA & MÄ
[10.] HELMIVIIKKO

Maaliskuu kiitää jo kovaa vauhtia puolessa välissä, mutta palataanpa vielä hetkeksi helmikuun lumisiin pakkaspäiviin ennen kun toivotamme kevään tervetulleeksi. Kukin yllä olevista asuista on nähty blogin puolella helmikuun aikana, ja kertoessasi kommenttiboksissa mikä lookeista on sinun suosikkisi, osallistut tämän alla näkyvän tuotepalkinnon arvontaan.

Olette tsempanneet minua niin ihanasti sporttipörriäisen puraistua, että halusin koota palkinnoksi upeaan meikkipussiin tuotteita (*palkinto sponsoroitu), jotka soveltuvat erityisen hyvin sporttipirkoille. Mukana on salin- ja vedenkestäviä essencen YOU BETTER WORK!-sarjan tuotteita, jotka olen itsekin testannut toimiviksi hikisissäkin olosuhteissa. Ihan yhtä hyvin tuotteet toimivat toki myös osana arkimeikkiä, jonka pitää kestää. Palkinto arvotaan jo 14.3. (eli huomenna!) klo 20.00, joten naputtelehan kommenttisi nopeasti kommenttiboksiin!

EDIT: // Palkinto on arvottu ja voittajaan on oltu sähköpostitse yhteydessä. Kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille!

Reipasta keskiviikkoa kaikille!


Posted in muoti and tagged by NOORA.