SEEPROJA JA ARJEN ROMANTIIKKAA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

No hei aika söpöä.

Olohuoneen pöydällä odotti aamulla vaaleanpunaisilla tulppaaneilla täytetty seepranpää. Tämän ihanan ystävänpäiväyllätyksen viehätystä ei yhtään vähentänyt se, että _ostamani_ tulppaanit oli siirretty toisesta maljakosta tähän lahjaksi hankittuun seepramaljakkoon. Olisi kuulemma ollut tyhmää antaa lahjaksi maljakko ilman kukkia. Totta Matti, ihan totta.

Yksi söpöimmistä ystävänpäivälahjoista ikinä. Pienen vinkin Matti oli tosin saanut seepramaljakkofanituksesta, kun ostimme samaisen maljakon yhdelle tuttavistamme jo aiemmin tuparilahjaksi. Suloinen miekkoseni ajattelee kyllä kaikkea ja on näppärä nappaamaan lahjavinkkejä korvan taakse. Ja pakko myöntää, että seepra sopii kotiimme täydellisesti. Paljon kivemmat nuo tulppaanit on tuossa kuin siinä tylsässä maljakossa, johon itse ne laitoin. En edes tiennyt tarvitsevani seepranpään muotoista maljakkoa, mutta nyt rakastan sitä.

Just tällaisesta arjen romantiikasta minä tykkään.


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.