TIESITKÖ NOORASTA ETTÄ? / OSA II

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Tammikuussa julkaistu postaukseni sai sen verran lämpimän vastaanoton keskuudessanne, että koen velvollisuudekseni avata vielä hieman lisää Nooran salaisia kansioita, ja kertoa teille itsestäni faktoja, joita ette välttämättä ole aiemmin minusta tienneet. Vai tiesitkö, että..?

(1) Olen syntynyt TAYSin synnytyssalissa, ja samalla hetkellä, kun radiossa soi Matti Eskon biisi ”Rekkamies”, minä parkaisin ensimmäisen kerran. Äiti ja iskä olivatkin pitkään varmoja siitä, että biisi on enne ja heidän esikoisestaan tulisi rekkamies. No ei tullut.

(2) Minulla on oikeasti melko tummat hiukset. Muistatteko, kun blogin alkuaikoina yritin palata juurilleni ja olin hetken tummahiuksinen? Ei ollut ollenkaan, ei ollenkaan, minun juttuni.

(3) Itken eläinohjelmia katsellessani. Joskus jopa Avara luonto ja vaikkapa äidistään eksynyt leijonanpentukin on minulle liikaa, mutta pahimpia ovat ne jaksot, joissa rakas lemmikki joudutaan lopettamaan tai eläin sairastuu vakavasti. Minulla on nykyisin sen verran onneksi itsesuojeluvaistoa, että en vahingossakaan katso hetkeäkään eläinsairaalaohjelmia.

(4) En ole ollenkaan yökyläilijätyyppiä, en nyt enkä ollut lapsenakaan. Nukun parhaiten omassa sängyssäni ja arvostan hyviä yöunia niin paljon, että en koe edes tarpeelliseksi nukkua missään muualla. Monesti lomareissujen jälkeen olen entistä väsyneempi kuin kotoa lähtiessäni, jos olen nukkunut ympäristössä, jossa uni ei maistunutkaan yhtä hyvin.


MEKKO AARREKID   FARKUT ZARA   KENGÄT ARCTIPS /*saatu


(5) En pidä Runebergin tortuista. Olen enemmän laskiaispullatyyppiä. Entä sä?

(6) Olen maailman huonoin tunnistamaan autoja. Tuttujen autot tunnen lähinnä värin perusteella ja jostain kumman syystä autojen rekisterinumerot jäävät minulle hyvin mieleen.

(7) Syön harvoin hampurilaisia, mutta jos syön, valitsen aina poikkeuksetta hampurilaiseni väliin kanaa. En edes tiedä miksi. Esimerkiksi perinteistä juustohampurilaista en ole syönyt vuosikausiin.

(8) Asumme miltei vierekkäisissä taloissa vanhempieni kanssa. Ja se jos mikä, on aivan maailman ihanin juttu. Olen todella perhekeskeinen ja jo pelkästään tieto siitä, että pääsen juomaan kupin teetä äidin kanssa vain sata metriä kävelemällä, on minulle tärkeää. Tiesittekö muuten, että jaan päivätyössäni isäni kanssa jopa työhuoneen? Jep. Perhe on paras.

(9) Ymmärsin vasta viime vuonna, että Ray-Ban-aurinkolasibrändin nimi muodostuu sanoista ”säde” ja ”estää”. Kuinka loogista!

(10) Suuri haaveeni on joskus kuvittaa ja kirjoittaa lastenkirja.

Näiden paljastusten myötä toivotan kaikille mukavaa keskiviikkoa – kerro säkin itsestäsi jokin salaisuus kommenttiboksin puolella!


Posted in muoti and tagged by NOORA.