YSTÄVÄNPÄIVÄTREFFEILLÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


TAKKI H&M   LENKKARIT FILA   HOUSUT KATRI NISKANEN    HUPPARI PUMA    TUMPUT KIVAT /*saatu


#perjantai, ihanaa.

Eiliset ystävänpäivätreffit olivat parhaat ikinä, vein nimittäin Matin yllärinä katsomaan Billy Elliotia Tampereen Työväen Teatteriin ja vaikka Matti toisinaan saattaakin olla vähän nirso musikaalien suhteen, tämä lahja osui napakymppiin. Koska olin itse nähnyt musikaalin jo aiemmin ensi-illassa kyynelehtien, nauraen ja seisaaltani aplodeja antaen tiesin, että Matti tulisi takuuvarmasti nauttimaan esityksestä. On aivan käsittämättömän vaikuttavaa kuinka taidokkaita lapsia musikaaliin onkaan saatu mukaan. Harvaa teatteriesitystä olen käynyt katsomassa kahdesti (..lukuunottamatta muistoja Pitkäjärveläisten parissa, istuimme neljässä näytöksessä eturivissä siskoni kanssa ja olimme aivan pihkassa Jyrki Mänttäriin), mutta Billy Elliotin pariin voisin palata useammankin kerran. Musiikki, lavastukset ja koko näyttelijäkaarti on kokonaisuutena niin vaikuttava, että juuri tällaisesta viimeistellystä ja taidokkaasti tehdystä teatterimaailmasta minä nautin koko sydämeni kyllyydestä.

Ja niin nautti Mattikin, osti miltei jopa t-paidan itselleen muistoksi.

Ehdimme käydä nykyään aika harvoin arki-iltoisin treffeillä, joten oli mukavaa vaihtelua vaihtaa torstaina työvaatteet hitusen fiinimpiin kuteisiin ja lähteä teatterille. Teatteri on yksi niistä harvoista paikoista, joissa kännykät unohtuvat taskun pohjalle ja esityksen jälkeen on mukava käydä näkemäänsä läpi toisen kanssa. Yhteisiä kokemuksia, niitähän ne!

Viime vuonna ystävänpäivää vietettiin täysin erilaisissa merkeissä, Epun kipuilusta huolissamme, joten tätä rakkauden täyttämää päivää osasi tänä vuonna arvostaa erityisen paljon. Saan vieläkin kylmiä väreitä miettiessäni, kuinka kurja koko viime kevät olikaan suruineen ja vastoinkäymisineen. Ja juuri siksi tällaisista arjen pienistä hetkistä esimerkiksi teatterissa ja rakkaan kanssa saa ja pitää nauttia. Siitä syystä kamerakin jäi kotiin, ja keskityin vain Mattiin ja Billyyn. Kuvituksena siis eilisen, ja aika monen muunkin, työpäivän asua.

Viikonloppukin on jo alkamassa, pitäkää kivaa! <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.