ARKIKUVA 4/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu kirpeän pakkasen kuorruttamana sunnuntaiaamuna 27. tammikuuta kellon lähestyessä puolta päivää.

Missä kuva on otettu? Kuva on otettu Tampereen Stockmannilta, Espresso Housesta, jossa käväisin tuolloin elämäni ensimmäistä kertaa.

Mitä kuva esittää? Kuvassa on pakkaspäivän aamupala ja rakkaat Arctips-huopikkaani. Olimme kuvaamassa tunnin verran pakkasessa Matin kanssa, joten aamupala ja pieni lämmittelyhetki tuli todella tarpeeseen. Avokadobagel ja porkkanamehu toivat hymyn huulille, puhumattakaan tuosta ristinollapelistä, joka löytyi kahvilan pöydältä. Otimme muutaman matsin, joista jokainen päättyi tasapeliin.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Mietin sitä kuinka tärkeä osa blogiani Matti on. Ilman Mattia kuvaaminen olisi supertyölästä ja olen todella kiitollinen hänen avustaan. Eritoten tällaisina pakkaspäivinä! Samalla mietiskelin sitä, kuinka hyvin nuo huopikkaat ovatkaan palvelleet pakkasilla, vaikka niillä on ikää jo viitisen vuotta. Hurjan hyvät popot sain tuolloin blogiyhteistyön kautta, josta jäi kirjaimellisesti todella lämpimät fiilikset.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.