SUNNUNTAISUPINOITA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Käsittämätön ajatus, että kalenteri kääntyy jo alkavalla viikolla helmikuun puolelle. Vuoden neljä ensimmäistä viikkoa ovat kiitäneet hurjaa vauhtia kohti kevättä. Tammikuu on näyttänyt parhaat puolensa ja toivon koko sydämeni pohjasta, että vuosi jatkuu yhtä hyvällä meiningillä. En muista koska viimeksi olisin voinut näin hyvin. ”Syytän” hyvästä olosta ja energialatauksesta urheiluinnostustani, mutta varmasti osansa on ollut myös sillä, että olen ottanut arjen paremmin haltuun. Kun menoja ja töitä on paljon, palettia voi olla välillä vaikea pyörittää ilman suunnitelmallisuutta. Matilla on kaksi työtä, itselläni sen sijaan neljä, joten voinette kuvitella, että välillä on vähän hässäkkää. Siksi pidänkin siitä, että viikon menot ja meiningit kirjaa kalenteriin jo edeltävällä viikolla. Kun urheilulle merkitsee almanakkaan ne omat hetkensä, salille ja hiihtoladulle tulee paljon ahkerammin lähdettyä!

Joka kerta, kun olen vastaavalla tavannut innostunut treenaamaan enemmän, olen tullut joko kipeäksi tai kyllästynyt jo parin viikon jälkeen. Tällä kertaa aloitin rauhallisemmin parin treenikerran viikkotahdilla, tsekkasin myös ruokavaliota kuntoon ja paljon urheilua harrastavan ystäväni suosituksesta popsin ahkerasti myös vitamiineja. Kroppa ilmeisesti ihmettelee hetken aikaa jos sohvaperuna pinkookin yhtäkkiä lenkkipolulla, ja flunssa iskee tämän takia helposti päälle. Käsidesilläkin on siis tullut lutrattua!


PIPO KIVAT /*saatu   TAKKI JOUTSEN   KÄSINEET KIVAT /*saatu
FARKUT H&M   KENGÄT ECCO /*saatu


Sen lisäksi, että tammikuu on kiitänyt ohi laukaten, sama fiilis on aina viikonlopun jälkeen. Tuntuu siltä, että perjantai-ilta ei ole juuri koskaan meneillään, mutta sunnuntai-iltoja elämässä tuntuu olevan jatkuvasti. Mikäs tässä kuitenkaan köllötellessä sohvan nurkassa; Matti valmisti juuri maailman parhaita ruiskanaburgereita ja vieressäni sunnuntaista nauttivat Roosan koirapojat. Täällä kaikki siis oikein hyvin – toivottavasti sinullakin siellä! Uusi viikko otetaan hyvillä mielin vastaan, paljon kaikkea mukavaa jälleen luvassa tammikuun viimeisten päivien kunniaksi.

Suloista sunnuntain jatkoa kaikille!


Posted in muoti and tagged by NOORA.