JOULUPAKETIT AUKI!

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Jaoin eilen Instagramissa kuvan uudesta ihanasta laukustani, jonka löysin kuusen alta aattona. Tuon jälkeen useampi teistä lähetti minulle viestin toivoen kovasti blogin puolelle postausta siitä, mitä kaikkea paketeistani tänä vuonna löytyikään. Virallisen pakettipostauksen sijaan ajattelin kuitenkin ripotella joulun aarteita useampaankin postaukseen sitä mukaa, kun ehdin ottaa lahjojani käyttöön – sain läheisiltäni aivan ihania lahjoja, tontut olivat selvästi olleet ikkunan takana korvat höröllä, kun paketeista jokainen oli niin kovin mieluinen! Mikä ihaninta, paketeista löytyi niin elämyksiä, syötäviä herkkuja kuin secondhand-juttujakin, ja oli niin kovin huomaavaista, että pakettien sisältöjä oli valittu suurella sydämellä ja juuri minua ajatellen. Vaikka tärkeintä joulussa onkin tunnelmasta nauttiminen yhdessä rakkaiden kanssa, on pakettien vaihtamisessakin aina se oma jännityksensä.

Koska Instagramissa vilahtanut laukku oli lahja rakkaalta avomieheltäni, päätin kertoa häneltä saamistani lahjoista hitusen enemmän. Koska Matti, oi Mattiseni, olet aivan timanttisen hyvä hankkimaan lahjoja!

Kun Pupulandian Jenni julkaisi oman asustemallistonsa Stockmannilla, tiesin heti, että tuo aikaa ja käyttöä kestävä musta nahkalaukku tulisi joskus olemaan osa laukkukokoelmaani. Taisin tuolloin mainita asiasta myös Matille, joka oli poiminut vinkin talteen ja kipaissut välittömästi ostoksille. Fiksuna miehenä hän oli päätellyt, että laukku kannattaa käydä hankkimassa HETI (, koska kukapa ei tarvitsisi mustaa nahkalaukkua!?). Yllätys oli kuitenkin suuri lahjaa avatessani, en olisi ikinä uskonut, että hienovarainen vihjaukseni on laitettu jo marraskuussa korvan taakse.

Hämmästykseni vain kasvoi, kun laukun sisältä löytyi vielä kaiken kukkuraksi kenkälaatikko, joka kätki sisälleen ne _jäätävän_ hienot Filan lenkkarit, joita olin fiilistellyt jo kerran jos toisenkin kenkäkaupassa. Säikähdin ensin, kun boksissa luki koko 39, mutta Matti oli ottanut tästäkin asiasta selvää. Tässä lenkkarimallissa kun kannattaa ehdottomasti valita yhtä kokoa suurempi kenkä kuin normaalisti. Vakuuttavaa toimintaa Masa, well done!

Uusi vuosi startataan siis uusi laukku olalla ja upouudet valkoiset lenkkarit jalassa. Menin aivan pähkinöiksi tällaisista toivelahjoista! Oliko teillä pukki ollut kuulolla vai pääsikö hän yllättämään odottamattomilla paketeilla?

Psst. Jos jäit kaipailemaan kuusen alta kosmetiikkaa ja kauneustuotteita, kannattaa käydä jättämässä arpalippu nopeasti tähän arvontaanyksi paketti odottaa vielä joulukuusen alla yhtä teistä!


Posted in lifestyle and tagged , , by NOORA.