ENSIMMÄINEN JOULUAATTO MATIN KANSSA YHDESSÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Tämä joulu on ollut kaikin puolin yksi parhaista ikinä jo tähän mennessä. Erityiseksi sen tekee muun muassa se, että vietimme Matin kanssa ensimmäistä kertaa koko jouluaaton yhdessä. Mikäli unohtumatonta joulua New Yorkissa viisi vuotta sitten ei siis lasketa mukaan. Olemme olleet yhdessä jo kymmenen vuotta, mutta viettäneet aaton aina omien perheidemme luona. Ratkaisu on ollut toimiva ja meille on riittänyt se, että olemme  viettäneet myöhäistä aattoiltaa yhdessä omassa kodissamme, kun molemmat ovat palanneet kotikodeistaan joulunvietosta.

Tänä vuonna tuntui kuitenkin siltä, että halusimme olla koko päivän yhdessä. Tapahtumarikas vuosi niin hyvässä kuin pahassa on osoittanut sen, että jouluna jos koska tärkeintä todella on yhdessäolo läheisten kanssa ja joulusta nauttiminen porukalla. Päätimmekin, että aatto aikataulutetaan niin, että ehdimme nähdä kummankin perhettä aaton aikana.

Niinpä starttasimme auton käyntiin jo aikaisin eilen aamulla ja suuntasimme aluksi Matin kotikotiin Pohjois-Pirkanmaalle. Näimme Matin suurta perhettä ja aaton alkaessa hämärtyä istuimme yhdessä joulupöytään heidän kanssaan. Kun jouluherkut olivat kadonneet lautasilta, oli meidän kuitenkin aika jatkaa matkaa ja edessä oli parin tunnin ajomatka Tamperetta kohti. Aaton autoilukaan ei kuitenkaan haitannut – minä piristin kuskia hoilaamalla joululauluja! Tampereella suuntasimme sitten minun perheeni luokse, jossa vietimme parisen tuntia pienemmällä porukalla lahjoja vaihdellen ja höpötellen. Päivän aikana näimme rakkaita ja nautimme joulusta hyvillä mielin. Ennen kaikkea, olimme Matin kanssa yhdessä.

Tänään käyn viemässä jouluhalin vielä rakkaalle mummulleni ja onneksi myös tätini asuu lähistöllä, jotta hänetkin toivottavasti vielä tapaan joulun aikana. Juuri tällainen joulun kuuluisi olla; rauhallinen, rentouttava ja lempeä. Tätä kaikkea luvassa vielä parin päivän ajan.

Tunnelmallista joulunaikaa. <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.