TOP-YSI & TARINAT KUVIEN TAKAA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Jouluakaan ei ole vielä taputeltu, mutta nyt voi jo hyvällä mielin kurkkia taaksepäin kuluneen vuoden tapahtumiin. Jopas onkin ollut melkoinen vuosi. Yleiskatsauksena vuosi oli itselleni yksi vaikeimmista ikinä, mutta sitten taas toisaalta, etenin hurjaa vauhtia kohti unelmiani ja pääsin mukaan projekteihin, joista en ollut koskaan edes haaveillut. Kuvasin PALJON! Kuvasin häitä, vauvoja, masukuvia, unohtamatta tietenkään eri yritysten kanssa tekemiäni kuvauksia. Vuosi on opettanut paljon ja suuntaan kohti joululomaa väsyneenä mutta äärimmäisen onnellisena. Vuoden 2018 Best Nine on kaikkea sitä mitä tämä vuosi oli.

(1) Yksi kesän onnellisimmista päivistä oli syntymäpäivieni alla heinäkuussa, kun pääsin tapaamaan SEITSEMÄÄ samojedinpentua. Ilmekin sen kertoo – olo oli onnellinen!

(2) Tuo romanttisella höpöhöpöllä kuorrutettu kuva on myös yksi omista lempparikuvistani vuoden varrelta. Seison maajussini kanssa käsi kädessä pellolla. Samaisena päivänä vietettiin myös Meghanin ja Harryn häitä.

(3) ja (6) Vuoden lemppariasukuvat kuvasimme loppukesästä läheisellä auringonkukkapellolla. Tuo hetki oli jotenkin maaginen. Aurinko oli laskemassa, kesä oli vaihtumassa syksyksi ja olo oli silti kuin Toscanan auringon alla.

(4) ja (5) Kuvasin monet häät tänä kesänä ja hääsesongin starttasikin ystäväpariskunnan häät toukokuussa. On ollut aivan mielettömän ihanaa löytää uusia superrakkaita ystäviä elämäämme ja kaiken kukkuraksi pääsin vielä kuvaamaan myös heidän häänsä.

(7) Ihanaa, että mukaan on noussut myös yksi kosmetiikkakuvistani! Rakastuin täysin erilaisiin glittereihin alkuvuodesta ja testasin niitä yhdessä herttaisten Coruun muumikorvisten kanssa. Tämä meikki oli ehdottomasti vuoden onnistunein fantasiameikkini.

(8) Sukumme kasvoi syksyllä, kun serkkukatraastamme ensimmäinen tuli isäksi. Pääsin kuvaamaan pikkuista jo ennen tämän syntymää ihanalle auringonkukkapellolle.

(9) Eppu, voi Eppu sinua. Putkahtelet esiin siellä, täällä ja tuolla ja tuntuu, että joulunaika on saanut minut vetistelemään ikävää entistä enemmän. Tällä kuvalla kerroin teille Epun poismenosta ja kaikki ne ihanat kommentit lämmittivät sydäntäni kovasti.

Näillä mennään. VUoden 2018 Top-Ysi on kutakuinkin kaikkea sitä, mitä viime vuosi piti sisällään. Annetaan kuitenkin vielä joulullekin mahdollisuus, kenties joku tunnelmavalosarjoilla, suklaakonvehdeilla ja neulasilla kuorrutettu kuva kiilaakin vielä kärkipäähän..?

LÖYDÄT MINUT INSTAGRAMISTA : @NOORANAPPILA


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.