JOULUTTAJAN MURHEITA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


TAKKI JOUTSEN /*saatu   HUIVI TOKMANNI    FARKUT H&M
KENGÄT NLY SHOES    PIPO KIVAT /*saatu


Joulu on taas, joulu on taas, ja jouluttajalla rauha maas?

[ ”Nonni, se alkaa olla sitten joulu taputeltu tähän aikaan viikon päästä”, miettii jouluttaja mieli maassa, kun aattoon on tasan viikko aikaa. ]

[ Jouluttajan katse jähmettyy, kun hän ruuhkabussissa alkaa miettiä: ”Sammutinhan mä ne kaikki kynttilät. Sammutin mä. Sammutinhan. Kai mä nyt sammutin ne..”. Jouluttaja päättää vaihtaa tuikut led-kynttilöihin ja kiertää varmuuden vuoksi huoneiston läpi kahteen kertaan, ennen kuin poistuu ovesta ulos. ]

[ ”Kuka?! Kuka teki tämän?!”, huudahtaa jouluttaja, kun joku on napannut suosikkisuklaansa konvehtirasian toisesta kerroksesta, vaikka ensimmäisessäkin olisi vielä herkkuja jäljellä. ]

[ Jouluttaja suosii kierrätystä ja päättää laittaa Mervi-serkulta viime vuonna saadun tuikkukipon ja serviettisetin eteenpäin Lilli-tädille. ”Vai oliko se sittenkin Lilli-täti, joka tämän minulle jouluna antoi..” ]

[ Musta joulu voi olla pieni henkilökohtainen katastrofi jouluttajalle. Niinpä hän päättää sulkea säleverhot ja ripottelee paperisilppua eteiseen joulufiiliksen luomiseksi kenkäpinon alle. Joulun teemabiisiksi valitaan Let it snow, ja kukaan ei saa sanallakaan mainita lumettomasta joulusta. ]

[ ”Sinappi, sinappi!” Jouluttaja herää keskellä yötä täydentämään kauppalistaansa. Ettei mitään vaan unohtuisi. Jouluttaja voisi ottaa tämän asian suhteen rennommin, sillä joulunpyhinä taitaa aika moni marketti pitää ovensa auki. ]

[ Jouluttajan legendaarisesta, joka vuosi esiin kaivettavasta poronsarvipäähineestä on katkennut kesävarastoinnin yhteydessä toinen sarvi. Jouluttaja on sanaton. Tuleeko joulu nyt ollenkaan? ]

Rentouttavan rauhallista joulunodotusta kaikille. Viikon päästä tähän aikaan alkaa olla jo joulupäiväkin pulkassa. Tai jos on musta joulu, niin sitten pulkka ei ole oikein toimiva vaihtoehto.


Posted in muoti and tagged by NOORA.