ELÄMÄNI MIESTEN KANSSA KÄSSÄMESSUILLA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

On suorastaan suuren suuri harmi jos kädentaitomessut jäävät syystä tai toisesta väliin! Kun saman katon alle on koottu valtavasti omia lempparibrändejäsi, muotia ja asusteita, ideoita ja inspiraatioita, ei messukäyntiä todellakaan kannata jättää väliin. Edellisistä vuosista oppineena tiesin kuitenkin etukäteen sen, että halli tulee olemaan täpötäynnä porukkaa. Olinkin siis aluksi hieman huolissani siitä kuinka seuralaiseni, elämäni miehet Matti ja iskä, pärjäisivät kaikkien niiden lankakerien, askartelupajojen ja joululahjaidiksien keskellä, mutta huoleni osoittautuivat täysin turhiksi. Nostin kuitenkin heille hattua mukaanlähtemisen kunniaksi – nämä tarjoutuivat lähtemään heti matkaani, kun ääneen tuskastelin sitä, että messujen kiertäminen yksin voisi olla tylsää! <3

Koska messut ovat valtavat ja kierrettävää pinta-alaa löytyy paljon, merkitsin jo etukäteen ylös niiden ständien koodit, joilla haluaisin vierailla. Tärkeimpinä tietysti muutaman mainitakseni Pietamo, Palmroth, Design by Kieto, Annariikka Qvist sekä Pieni Haltijakauppa. Tämän jengin tuotteita rakastan ja koska kaikkia taitavia tekijöitä merkkien takana en ollut ikinä tavannut, oli tämä oiva tilaisuus treffata heidät livenä ja kertoa kuinka kovasti olenkaan heidän tuotteisiinsa tykästynyt. Heti ensimmäisenä marssinkin tervehtimään Annariikkaa; hänen joulukorttejaan olen lähetellyt sukulaisillemme jo useampana vuotena!

Annariikan kortteja halusin ehdottomasti hankkia meille myös tänä vuonna; rakastan hänen pehmeää ja kaunista kuvitusjälkeään, kortit saavat hyvälle mielelle ja kerta toisensa jälkeen kuvat ovat ihastuttaneet minua kovasti. Olen aina ihastellut myös Annariikan virkkaustaitoja ja siksi ostinkin joulukuuseemme roikkumaan käsintehdyn vaaleanpunaisen pöllön. Vielä jonain päivänä aion ostaa myös hänen tekemänsä ihanan virkatun nuken itselleni; tällä kertaa tyydyin kuitenkin tekemään vain korttiostoksia, joita koristivat taidokkaiden nukkien kuvat.

Olette varmaankin huomanneet, että olen päätä pahkaa ihastunut korumerkkiin nimeltä Design by Kieto? Kaikki ne ihanat kukkakorvakoruni ovat siis tältä samalta brändiltä ja tykästyin merkkiin ehkä jopa hitusen lisää tavatessani tyypit kukkaniittyjen takana. Hurmaavaa porukkaa! Eikä kenellekään varmaan tule yllätyksenä, että korviskokoelmani täydentyi jälleen uusilla Kellohelmoilla.

Kaikkia ostoksiani en valitettavasti voi teille esitellä, sillä osa ostoksista päätyy joulupaketteihin. Mutta olihan tässäkin jo melkoinen kasa herkkuja ihasteltaviksi – juuri tällaisten aarteiden takia messuvierailu kannatti!


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.