MARRASKUISEN TORSTAIN RESEPTI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


TAKKI BIKBOK   HUIVI TOKMANNI   MEKKO AARREKID
FARKUT H&M    KENGÄT PALMROTH ORIGINAL /*saatu    LAUKKU ZARA
SUKAT SIDOSTE    KORVAKORUT DESIGN BY KIETO


Voiko marraskuun harmaudessa viettää timanttisen torstain? Voi.

06:35 Laita herätyskello laulamaan viisi minuuttia normaalia aikaisemmin. Näin sinulla on aamussa pienen pieni, ylimääräinen hetki aikaa. Voit käyttää sen kierähtämällä kultasi kainaloon.

07:15 Valitse vaatekaapista yllesi jotakin värikästä. Näiden kuvien mustaa asua yritin piristää vaaleansinisellä takilla, joka sekin näyttää ilmeisesti marraskuussa harmaalta. Tänään valitsin ylleni leopardiprinttisen collegen.

07:30 Nappaa työmatkalla kaupasta evästä mukaan. Taistele syysflunssaa vastaan ja kiikuta kassalle myös kirpeä inkiväärishotti. Viimeisetkin unihiekan rippeet varisevat silmistäsi, kun kiskaiset tämän ääntä kohti.

11:00 Nautiskele evääsi työpöydän ääressä ja katsele samalla läpi ystäviesi Instagram Storyt. Laita ovi kiinni ja unohda ruokailun ajaksi, että edessä on vielä puolet työpäivästä.

16:00 Kun työpäivä tulee päätökseensä, vaihda yllesi kimalluksella kuorrutettu paita ja muuta arkimeikki juhlameikiksi punaisella huulipunalla.

17:00 Suuntaa lemppariputiikkiisi ihastelemaan juuri myyntiin tullutta mallistoa. Ikkunashoppailu on virkistävää ja niistä upeimmista löydöistäsi voit kirjoittaa Joulupukille.

18:00 Treffaa blogitytöt, joista on tullut myös hyviä kavereitasi, kotikaupunkinne keskipisteessä pikkujouludinnerin merkeissä ja tilaa menusta jotakin, joka nostaa jo pelkästään ajatuksena veden kielellesi.

20:30 Suuntaa hymy huulilla kohti kotia ja varmista, että kaikki on valmiina huomisen synttäriyllätystä varten.

21:00 Laita pää tyynyyn jo hyvissä ajoin ja tv:n tai kännykän sijasta, anna hetki aikaa hyvän kirjan lukemiselle.

Huomaamattasi olet viettänyt aivan täydellisen marraskuisen torstain. <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.