REIPPAHASTI KÄYPI ASKELEET

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


TAKKI JOUTSEN   FARKUT H&M   NEULE PURA FINLAND /*saatu    HUIVI STYLESNOB COPENHAGEN    KENGÄT PALMROTH ORIGINAL /*saatu


Kamalan surullinen viikko jätti jälkeensä ennennäkemättömät silmäpussit, univelkaa ja oudon olon, jonka karistaminen harteilta ottaa varmasti aikansa. Alkaa olla enemmän kuin sääntö eikä poikkeus, että syksy tuo aina mukanaan niitä suurimpia suruja ja lopullisia hyvästejä. Viime viikon olo sopikin paremmin kuin hyvin talviunia suunnittelevan luonnon harmaaseen maisemaan. Mutta tätähän se elämä on, taas jatketaan eteenpäin askel askeleelta ja muistetaan nauttia ihan jokaisesta iloisesta hetkestä, mitä elämä eteen tuo.

Vietän tänään kesälomapäivää, joka tosin kuluu valokuvaustöitä tehden hyvän tiimin kera. Valokuvaaminen on edelleen minulle rakas harrastus, josta huomaamattani on tullut myös yksi töistäni ja mikä hienointa ja tärkeintä, päivä päivältä nautin enemmän ja enemmän ihan joka hetkestä kamera kädessäni. Fiilis oli sanoinkuvailemattoman onnellinen, kun viikonloppuna bongasin Suomi-muotia käsittelevästä lehdestä ottamani kuvan. Käsittämätöntä ja samalla niin siistiä! Kameralaukun pakkaaminen työkeikkaa varten onkin joka kerta yhtä ihanaa ja valokuvaaminen itsessään on täydellistä irrottautumista siitä tavallisesta arjesta. Odotan siis tätä päivääkin jo innolla.

Viikko on muutenkin ohjelmaa pullollaan, joten päätin startata sen hyvillä yöunilla ja kunnon aamiaisella. Jos maanantai lähtee käyntiin mukavasti, se monesti antaa hyvän potkun koko viikolle! Tänään painetaan siis duunia koko päivä, huomenna töitä ja teatteria, keskiviikkona kuvauskeikkaa ja loppuviikko huipentuu taas lätkämatsiin. Erinomainen kattaus viikolle luvassa, nyt hymyä huulille ja reippain askelin kohti uusia haasteita.

Pitäkäähän hyvä viikko! Mä jo innolla odotan, koska Mäkkäreihin saapuvat joulukahvit. Se on se virallinen merkki siitä, että nyt sitä joulua voi jo ihan toden teolla alkaa odottaa.


Posted in muoti and tagged by NOORA.