HARMAA MARRASKUU TUOKSUU VAAHTOKARKEILTA

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Hieman harmaata ja märkää ollut ainakin täällä Tampereen marraskuussa – entäpä teidän nurkillanne? <3

Hehkutinkin jo jokin aika sitten sitä, kuinka The Body Shopin joulutuotteet veivät minulta ihastuksesta jalat alta ja kuinka mieleeni jäi kaihertamaan eritoten tuotesarja, jonka tuoksuna ihastuttivat vanilja ja vaahtokarkit. Toisaalta kukapa ei ihastuisi tuotteisiin, jotka tuoksuvat karkilta ja vaniljalta. Niinpä kävin ostoksilla Ratinan myymälässä ja olen siitä asti tuoksunut herkulliselta karamellilta. Ja säihkynytkin vähän; tämä ihastuttava bodymist sisältää nimittäin maltillisesti mutta kauniisti säihkyviä hiukkasia.

Mikäli kaipaat harmaan marraskuun mörköpimeyteen hitusen säihkettä, suosittelen tutustumaan tähän ihanuuteen. Bodymistin hinta on 20 euroa, ja itse ajattelin ilahduttaa samaisella tuoksulla paria ystävääni jouluna. Olen hyvin tarkkanenäinen mitä tuoksuihin tulee, mutta tämä tuoksu ei ole liian makea tai sieraimiin tunkeva, vaan juuri sopivan pehmeä ja herkkä. Ja tuota pulloa voisi katsella ikuisuuden. Kun sitä ravistaa, kultahippuset muodostavat ihania kuvioita nesteeseen.

Huomaan vaihtavani hajuvettä aina uuden vuodenajan alkaessa ja juuri nyt tämä tuoksu lennättää mieleni kohti joulua arjen harmaudesta. Mikä tuoksupulloistasi ihastuttaa sinua juuri nyt?


Posted in kauneus and tagged by NOORA.