VIIMEISIN-BLOGIHAASTE

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Viimeisin viesti: Viimeisin viesti näyttää kilahtaneen puhelimeeni äidiltäni ja se kuului näin, ”Kiva jos ootte tuttuja. Kaverikuva?” Meillä on perheen kesken oma Whatsapp-ryhmä, johon ilmestyy valehtelematta sata viestiä päivittäin.

Viimeisin ruoka: Leipäjuustosalaattiöverit.

Viimeisin itku: Viime viikolla tuli itkettyä paljon, mutta sunnuntaina taisin liikuttua katsellessani jotakin eläinsairaalaohjelmaa. Tämä ei kuitenkaan ole mitenkään poikkeuksellista, itken lähes aina vastaavanlaisia ohjelmia katsellessani. En kai ole ainoa?

Viimeisin nauru: Eilen hymyilytti noin kaksi tuntia putkeen, kun kävimme kutsuvieraina katsomassa Tampereen Työväen Teatterin uutukaisen, Vanhoja poikia. Lavalla oli melkoinen näyttelijäkaarti ja niin kova bändi, että olin aivan myyty esitykselle. Taidanpa kaivaa esiin oman haitarini vintiltä.

Viimeisin hermostuminen: Maailman surkein tekniikkaonni on seurannut minua jo jonkin aikaa. Viime viikonloppu huipentuikin siihen, että tietokoneeni akku sanoi sopimuksensa irti. Toisaalta tämä on positiivinen asia, koska ”joudun” nyt oikeasti tekemään töitä työpöydän ääressä kone pistorasiaan kytkettynä enkä pysty köllähtämään sohvalle sen kanssa.


MEKKO NORDIC TRICOT BY IVANA HELSINKI /*saatu    HOUSUT KATRI NISKANEN   KENGÄT PALMROTH ORIGINAL /*saatu


Viimeisin ostos: Muistikortti kameraan. Näitä ei valokuvaavalla bloggaajalla ole ikinä liikaa.

Viimeisin muutos sisustuksessa: Vaihdoin olohuoneen tekstiilit syksyisemmiksi ja rakastan lopputulosta! Tuo postauksessa näkynyt kukkaviltti on muuten maailman pehmoisin, josko kukkien sijaan veisitkin sellaisen isälle isänpäivälahjaksi?

Viimeisin lukemani blogiteksti: Luin maailman ihanimman Tiinan Muita ihania-blogia ja päädyin ihastelemaan hänen upeita kurpitsoitaan. Tiina on yksi somemaailman suloisimmista ja luovimmista tyypeistä – hänen Instagraminsa ihastuttaa kerta toisensa jälkeen!

Viimeisin suunnitelma: Elämä on kaiken kaikkiaan tällä hetkellä pelkkää suunnitelmien tekoa. Kalenteri on t-ä-y-n-n-ä viikosta toiseen (mikä on siis vain ja ainoastaan hyvä juttu!), joten suunnitelmallisuutta vaaditaan arjen pyörittämiseen.

Kutkuttavan kivaa keskiviikkoa kaikille! <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.