PIKKUPONIT, IHONHOIDON GLITTERÖIDYT APURIT

Kaikki keinot käyttöön kesäihon kuntoon saamiseksi – vaikka sitten pikkuponien sekoittelemaa glitteröityä pinkkiä taikanaamiota purkin pohjalta!

Okei, okei, okei, saatoin tehdä tämän alehankinnan ihan pelkästään tuon pakkauksenkin vuoksi, mutta takaraivossa jyskyttivät kuitenkin ne monet Glamglown naamioita hehkuttaneet blogipostaukset, joiden pohjalta uskalsin hankintani tehdä. Pakko tosin myöntää, että en ostaessani tajunnut, että pian kasvoillani olisi kerros pinkkiä glittermönjää. Kuulin kuitenkin huhua, että tästä naamiosta ei #ponypoweria puuttuisi, joten vaikka sekoituksen nähtyäni hieman järkytyinkin, otin sen innolla testiin. Hankinta osui sopivasti myös syntymäpäivieni yhteyteen; naamio lupaa nimittäin palauttaa välittömästi nuorekkuuden hehkun kasvoille. Tällainen taikapurnukka on siis hyvä löytyä kaapista ikäkriiseilyn osuessa kohdalle! ;)

Aloitin testailuni kuitenkin varovaisesti. Naamiotahan voi sivellä koko kasvoille mukana tulleen sudin avulla, mutta herkkäihoisuuteni vuoksi, päätin testata sitä ensin omille ongelma-alueilleni; otsalle, nenään, poskille ja leukaan. Naamio kuivuu kerroksen vahvuudesta riippuen noin puolessa tunnissa ja sitten vasta se hauska osuus alkaakin – naamion peel off-ominaisuuden ansiosta, sen pystyy kiskomaan kasvoiltaan miltei kokonaisena pois!

Melkoisen keitoksen ponit ovatkin keitelleet. Naamiota on maustettu niin jäätikkösavella kuin lakritsiuutteella ja rohtosalkoruusullakin, ja muun muassa islantilaisen merilevän on kerrottu nuorentavan ihoa. En tiedä miksi, mutta ensimmäinen testikertani ei kokemuksena ollut kovin mukava. Naamio aiheutti hetken aikaa melkoista kirvelyä kasvoillani ja luulin jo joutuvani pesemään sen saman tien pois. Kirvely kuitenkin hävisi ja lopputuloksena kasvoni tuntuivat pehmeämmiltä ja tasaisemmilta kuin pitkiin aikoihin. Seuraavalla testikerralla ei kirvelyä tuntunut enää lainkaan.

Iso plussa siis Gravitymud-kokeilulleni; mitään muuta huonoa en tuotteesta keksi kuin hinta, joka sekin tosin oli kohtuullinen aleostoksia tehdessäni (Sokos Emotionissa purnukan hinnaksi jäi alle 25 euroa) ja sisältö on niin riittoisaa, että naamioita pystyy yhden ponipurkin mönjällä tekemään lukuisia. Ja hei, fiilistä kohentaa jo pelkästään se, kun peilistä tuijottelee glitterillä kuorrutettu nassu! 


Posted in and tagged by NOORA.