HEINÄKUUN HELMET

Heinäkuun helle: Hikeä pukkaa ja tuuletin on laulanut kotona aamusta iltaan – tämä helteinen heinäkuu jää taatusti sääkirjojen historiaan eikä loppua näy sääkartoilla vieläkään!

Heinäkuun hiekkarannat: Olen uinut tänä kesänä enemmän kuin aikuiselämäni aikana yhteensä. Hankin uuden uimapuvun, ostin vesijuoksuvyön ja totuin aloittamaan aamuni ja lopettamaan iltani polskien. Tätä tulen kaipaamaan sitten, kun arkirutiinit sekoittavat taas aikatauluni.

Heinäkuun hameet: Vaatekaapissani asustelevat hameiden ja mekkojen helmat ovat toden teolla päässeet hulmuamaan kesätuulessa. Hameet ja mekot ovat olleet valintani miltei jokaisena hellepäivänä!

Heinäkuun hetket: Tämä on ollut ihana kesä. Olen nauttinut joka sekuntista Matin ja minun yhteisellä kesälomallamme ja toivon kovasti, että ensi kesänäkin saamme järjestettyä edes pari viikkoa yhteistä lomaa. Aikaisemmin yhteistä lomaa on kesäisin vietetty korkeintaan viikko ja tänä kesänä olen huomannut, että se on aivan liian vähän.

Heinäkuun hymyt: Voi kuinka olinkaan loman tarpeessa. En ole ollut päivätöistäni ikinä kahta viikkoa pidempää pätkää lomilla. Nyt käynnissä on lomani kolmas viikko ja olen rentoutuneempi ja hymyileväisempi kuin pitkiin aikoihin. Loma tekee hyvää, ja aion muistaa sen jatkossakin.

Heinäkuun herkut: Tuoreita marjoja on kulunut litrakaupalla. Onneksi sain käydä varkaissa kummitätini marjapuskissa ja nyt pakkasessa on vitamiineja talletettuna talvea varten. En ole tänä kesänä kaivannut kitusiini niinkään grilliherkkuja, vaan kevyet ja raikkaat salaatit ovat maistuneet helteessä paremmin.

Heinäkuun hankinnat: Vaatehöyrystin, uusi PEN-kamera ja lahjaksi saamani satulatuoli – kuinka olen edes pärjännyt ilman aiemmin!

Heinäkuun haikeus: Tiedättehän sen kesähaikeuden tunteen, joka iskee yleensä heinäkuun lopussa. Aamut ja illat tuntuvat jo erilaisilta kuin alkukesästä, valo on kultaisempi, ilmassa tuoksuu ajatus elokuusta. Eilen huomasin ajattelevani ensimmäistä kertaa syksyä. Eikä ajatus syksystä tuntunutkaan tällaisen kesän jälkeen ollenkaan ikävältä.

Ihanaa heinäkuun viimeistä päivää kaikille. <3


Posted in and tagged by NOORA.